شناسهٔ خبر: 71084066 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

اعتراض رسمی هوادار به انتخاب داور آذری زبان و عدم حضور VAR در بازی با تراکتور

چرا داور بازی با تراکتور همشهری است و VAR نیست؟

صاحب‌خبر -

طرفداری | باشگاه هوادار با ارسال نامه رسمی به رئیس کمیته داوران، نسبت به انتخاب داور بازی و عدم حضور کمک داور ویدیویی (VAR) در دیدار با تراکتور (شنبه ۱۳ بهمن) اعتراض کرد.

هوادار معتقد است در این بازی که برای هر دو تیم به دلیل شرایط مهم است باید از VAR استفاده شود.

در متن نامه باشگاه هوادار آمده است:

جناب آقای اسماعیل صفیری، ریاست محترم کمیته داوران فدراسیون فوتبال. احتراما و نظر به اعلام کوبل داوری تعجب برانگیز دیدار تراکتور و هوادار از هجدهمین هفته رقابت های لیگ برتر و به ویژه معرفی داور وسط بازی که متولد و ساکن استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه به عنوان شهر همسایه رقیب بوده و ترک زبان می باشد و عدم تخصیص عجیب تر سیستم کمک داور ویدئویی برای بازی مذکور که چه در پایین و چه در بالای جدول رده بندی از حساسیت فوق العاده ای برخوردار است، مراتب اعتراض رسمی خود را بدین وسیله به استحضار می‌رساند و خواهشمند است با قید فوریت و در صورت امکان در راستای تغییر داور دیدار و ارسال تجهیزات وار به شهر تبریز دستورات مقتضی را صادر نمایید.

 

متاسفانه به اعتقاد کارشناسان گوناگون داوری در برنامه‌های تلویزیونی و اینترنتی از ابتدای فصل تا به کنون حداقل چهار و حداکثر شش امتیاز باشگاه هوادار در پی اشتباهات سریالی داوری تضییع گردیده و مشخص نیست چنین چینشی با چه توجیهی صورت گرفته و به چه دلیل چنین دیداری از تکنولوژی وار نباید بهره ببرد و شش دیدار دیگر هفته اما به چنین سیستمی مجهز باشند که جای بسی گلایه‌مندی دارد.

 

هوادار لیگ برتر فوتبال ایران 

برچسب‌ها: