شناسهٔ خبر: 71081465 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

توضیح فدراسیون فوتبال درباره نحوه تأیید صلاحیت کاندیداها

هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره روند تایید صلاحیت‌های انتخابات فدراسیون توضیح داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبر ورزشی، فدراسیون فوتبال با انتشار صحبت‌های هدایت ممبینی درباره اعلام آرای کمیته بدوی انتخابات فدراسیون تلاش کرد این موضوع را برای اذهان عمومی شفاف کند.

در خروجی فدراسیون فوتبال و از قول هدایت ممبینی آمده است: آرا صادره، از سوی کمیته بدوی آرا اولیه است و طبق روال گذشته، با پایان دوره زمانی بررسی اعضا کمیته بدوی منتخب مجمع به کاندیداها با ذکر علت ارسال شده است.

وی افزود: هر فردی نسبت به رای مربوطه خواهان تجدیدنظر خواهی است می‌ تواند طبق روال قانونی اعتراض خود را با ارائه مدارک و مستندات جهت بررسی در کمیته استیناف منتخب مجمع طی روزهای پنجشنبه ۱۱ و شنبه ۱۳ بهمن ماه سال جاری و صرفا در موعد اداری ارائه دهد.

ممبینی خاطرنشان کرد: وفق اساسنامه فدراسیون، کمیته های بدوی و استیناف انتخاباتی منتخب مجمع تحت نفوذ هیچ فرد یا مجموعه ای نیستند و ارکان مستقل محسوب می شوند.

در همین رابطه بخوانید: واکنش رییس اسبق به رد صلاحیت؛ شاید نمی‌خواهند کسی وارد انتخابات شود!