به گزارش خبرنگار مهر، حسین امامعلیپور ظهر امروز چهارشنبه در هفتادوششمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری هست، افزود: در فصل مدیریت هزینه از طرح الگوی نوین تغذیه، مواردی مانند آشپزخانههای صنعتی، آنالیز غذایی، قراردادهای تغذیه، ایجاد رستورانهای مکمل واجرای طرح تاک آنها مطرح شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای کشور در زمینه رستورانهای مکمل، تجربیاتی دارند و به دلیل موفق نبودن بعضی از آنها، در بخشی از این طرح آسیبشناسی رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک «تنوع، انتخاب، کیفیت» دیده و همچنین راهکارهای توسعه رستورانهای مکمل بررسی شده است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مقرر شده مدیریت هزینه به طور آزمایشی در ۱۲ دانشگاه «پنج دانشگاه تهران و هفت دانشگاه در شهرهای دیگر» اجرایی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک میتوان به کاهش تصدیگری دانشگاهها، مدیریت هزینه، حضور بخش خصوصی در دانشگاهها و غیره اشاره کرد.