شناسهٔ خبر: 71077213 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اهدای ۵۲ هزار جهیزیه به مددجویان کمیته امداد در سراسر کشور

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران از اهدای ۵۲ هزار سری جهیزیه و کمک هزینه ازدواج به مددجویان تحت حمایت سراسر کشور خبر داد و گفت: سهم استان تهران از این تعداد جهیزیه یک هزار و ۴۸۵ سری جهیزیه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، سیدابوالفضل پرپنچی ظهر امروز در آیین اهدای 52 هزار سری جهیزیه و کمک هزینه ازدواج به مددجویان تحت حمایت سراسر کشور که صبح امروز در سالن فرهنگ و هنر باغ ملی شهرستان قدس برگزار شد، اظهار داشت: سهم استان تهران از این تعداد جهیزیه یک هزار و 485 سری جهیزیه است و براساس وظیفه و کمک به قشر نیازمند و سرلوحه قراردادن ازدواج برای توانمندسازی بین خانواده‌ها ضمن حفط کرامت این خدمت انجام می‌شود. 

وی افزود: نسبت به سال گذشته حدود 30 درصد کمک‌های جهیزیه افزایش یافته و حدود 7 هزار نوعروس در شرف ازدواج هستند که کمک‌ها ادامه داشته و تاکنون هیچ پشت نوبتی برای دریافت کمک نداریم. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران ادامه داد: تاکنون بیش از 50 میلیارد تومان اعتبار هزینه تأمین جهیزیه شده که با کمک خیرین صورت گرفته که این اقلام شامل اجاق گاز، یخچال، جاروبرقی، ماشین لباسشویی و تلوزیون است.

پرینچی به هم‌افزایی در توانمندسازی خانواده‌ها و حل مشکلات درمانی آنها اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های اساسی کمیته امداد برای دانش‌آموزان است تا ضمن کمک‌های تحصیلی بر اشتغال آنها و آموزش مهارت آموزی هم اقدام می‌شود.

انتهای پیام/