به گزارش خبرگزاری مهر، در دی ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام ماکارونی با ۴.۹ درصد، شیرینی خشک با ۳.۱ درصد، رشته آش و برنج ایرانی با ۲.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ماهی قزل آلا با ۲.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۵.۰- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۹.۸ درصد، خامه پاستوریزه با ۵.۷ درصد و شیر خشک با ۳.۴ درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به انار با ۱۱.۱ درصد، موز با ۳.۷ درصد و سیب با ۳.۶ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ۹.۶- درصد و پرتقال با ۴.۶- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به بادمجان با ۴۰.۶ درصد، سیب زمینی با ۲۰.۰ درصد، کدوسبز با ۱۷.۶ درصد و خیار با ۹.۸ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با ۵.۱ درصد، چای خارجی بستهای با ۴.۵ درصد و رب گوجه فرنگی با ۳.۵ درصد است.