شناسهٔ خبر: 71074419 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توزیع ۳۲۰۰ سری جهیزیه بین نوعروسان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان از توزیع ۳۲۰۰ سری جهیزیه به‌ارزش ریالی ۱۱۳ میلیارد تومان بین نوعروسان این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، جلال شیخ‌پور، ظهر امروز در حاشیه مراسم توزیع 400 سری جهیزیه در لرستان بین نوعروسان تحت‌پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: این اقدام بخشی از برنامه‌های حمایتی این نهاد برای تسهیل ازدواج جوانان است.

او اضافه کرد: 3200 سری جهیزیه از ابتدای امسال تاکنون بین نوعروسان تحت‌پوشش کمیته امداد در لرستان با ارزش 113 میلیارد تومان توزیع شده‌است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان، توضیح داد: جهیزیه‌های توزیع‌شده در این استان شامل پنج قلم کالای اساسی یخچال، تلویزیون، ماشین لباسشویی، اجاق گاز و جاروبرقی است.

شیخ‌پور بیان کرد: مراسم توزیع توزیع جهیزیه به‌صورت نمادین در کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه دو خرم‌آباد با تأکید بر اهمیت نقش کمیته امداد در حمایت از نیازمندان، برگزار شد.

او با اشاره به اهداف بلندمدت کمیته امداد در حمایت از ازدواج جوانان افزود: ما همواره در تلاش هتسیم تا شرایط زندگی مشترک جوانان را با کمترین دغدغه فراهم کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی لرستان، شرح داد: برنامه‌هایی از سوی این نهاد در حوزه آموزش‌های مهارتی و مشاوره خانواده نیز برای زوج‌های جوان ارائه می‌شود.

شیخ‌پور با تأکید به همکاری با خیّران، اشاره کرد: این افراد با مشارکت خود توانسته‌اند نیازهای ضروری خانواده‌های تحت‌حمایت را برآورده کنند و امیدواریم این روند ادامه یابد.

انتهای پیام/ 644