شناسهٔ خبر: 71072885 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

گزارش سفر شهرستانی استاندار تهران به رباط کریم

رباط کریم- استاندار تهران، در سومین سفر شهرستانی خود، به رباط کریم سفر کرد و ضمن بازدید از ظرفیت ها، چالش ها و نقاط ضعف را مورد بررسی قرار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان صبح چهارشنبه سومین سفر شهرستانی خود را در رباط کریم آغاز کرد، وی در ابتدا با حضور در مزار شهدا به مقام شامخ شهیدان این شهرستان ادای احترام کرد.

گزارش سفر شهرستانی استاندار تهران به رباط کریم

در ادامه حضور معتمدیان در رباط کریم وی با همراهی معاونین و مدیران کل از مناطق بازآفرینی شهری و کاروانسرای «حاج کمال» بازدید به عمل آورد و در جریان برخی از مشکلات و موضوعات موجود قرار گرفت.

افزودن ۲ هکتار فضای سبز در حریم «کاروانسرای حاج کمال»

اله یاری شهردار رباط کریم، در حاشیه این بازدید با اشاره به اجرای فرآیند آزادسازی حریم درجه یک کاروانسرای حاج کمال، به استاندار تهران، گفت: نگاه توأمان بازآفرینی شهری شهرداری رباط‌کریم در کنار ارتقا فضای سبز و رشد گردشگری در ماه‌های اخیر سبب شده که حیات بخشی و بهسازی این بافت تاریخی به طور ویژه در دستور کار و بررسی مدیریت شهری رباط‌کریم قرار بگیرد.

وی افزود: بر این اساس در حریم درجه یک کاروانسرا بر اساس طرح تفصیلی مصوب، مساحتی حدود ۲ هکتار فضای سبز احداث خواهد شد تا سرانه فضای سبز در محله رباط قدیم به عنوان یکی از محلات کمتر برخوردار شهری افزایش یابد.

گزارش سفر شهرستانی استاندار تهران به رباط کریم

دستگاه‌ها موظف به تأمین انشعاب برای مسکن ملی پرند هستند

معتمدیان در ادامه در جلسه بررسی پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر پرند حضور یافت و در حاشیه این جلسه که در شرکت عمران پرند برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به نارضایتی‌های موجود از سوی مردم در خصوص واگذاری برخی انشعابات، اظهار کرد: دستگاه‌ها موظف به تأمین انشعاب برای مسکن ملی پرند هستند.

وی همچنین تأمین انشعابات را از حقوق مردم دانست و عنوان کرد: بر اساس روزشمار دستگاه‌ها موظف هستند نسبت به تأمین انشعابات مسکن ملی شهر جدید پرند اقدامات لازم را انجام دهند و عدد اعلامی برای تأمین انشعابات مبنای قانونی ندارد و باید بر اساس مبلغ عرف که در سراسر کشور تعیین شده باشد.

گزارش سفر شهرستانی استاندار تهران به رباط کریم

برپایی ۲۰ میز خدمت در رباط کریم

گفتنی است که در خلال سفر استاندار تهران میز خدمت نیز با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در فرمانداری شهرستان رباط‌کریم با هدف تسریع در رسیدگی به مشکلات شهروندان و تسهیل فرآیندهای اداری برپا شد.

گزارش سفر شهرستانی استاندار تهران به رباط کریم

بیش از ۲۰ میز خدمت از دستگاه‌های اجرایی شهرستان رباط‌کریم و ستادهای اجرایی استان تهران به صورت مستقیم با مردم ملاقات و به درخواست‌ها و مشکلات آنان رسیدگی کردند که با استقبال خوب شهروندان همراه بود.

معتمدیان در ادامه سفر به روستای «پیغمبر»، واقع در شهرستان رباط کریم رفت و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف روستا در جریان برخی از مشکلات و موضوعات موجود قرار گرفت.

بازدید از شهرک صنعتی سفیدار

استاندار تهران در ادامه سفر به ریاط کریم در شهرک صنعتی سفیدار حاضر و با همراهی مدیران کل استانی و معاونین خود بازدید از واحدهای صنعتی را برای بررسی مشکلات تولیدکنندگان در شهرستان رباط کریم آغاز کرد.

استاندار تهران عصر چهارشنبه نیز در جلسه تشکل‌ها، احزاب و معتمدین شهرستان رباط کریم با همراهی حسین کاغذلو معاون سیاسی اجتماعی استانداری و مدیران کل استانی حضور یافت.

نشست شورای برنامه ریزیو توسعه استان تهران با محوریت رباط کریم ؛۵۰ مصوبه تصویب شد

شامگاه چهارشنبه و در ادامه سفر استاندار تهران به شهرستان رباط کریم، نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران با محوریت رباط کریم، به ریاست معتمدیان و با حضور حسن قشقاوی و محمد سراج نمایندگان مردم استان تهران در مجلس شورای اسلامی، معاونین و مدیران کل استانداری، سرپرست فرمانداری شهرستان رباط کریم و مدیران کل ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان تهران برگزار شد که طی آن و که بعد از حدود ۵ ساعت جلسه، با بررسی و گزارش آخرین وضعیت این شهرستان رباط‌کریم توسط مدیران دستگاه‌های مختلف ۵۰ مصوبه در حوزه عمرانی و اقتصادی برای توسعه و آبادانی شهرستان رباط کریم مصوب شد.

محمدصادق معتمدیان در حاشیه برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در رباط کریم در تشریح جزئیات مصوبات این شهرستان گفت: ۳۷ مصوبه از ۵۰ مصوبه برای امور عمرانی و ۱۳ مصوبه جهت حوزه اقتصادی اتخاذ شده است.

اهم مصوبات رباط کریم به توسعه فضای آموزشی اختصاص یافت

استاندار تهران با اشاره به اینکه سرانه آموزشی رباط کریم پایین‌تر از میانگین استانی است و نیاز به توجه ویژه دارد، بیان کرد: اهم مصوبات مربوط به بخش توسعه فضای آموزشی بود که با استفاده از منابع ملی و استانی، ظرفیت‌های قانونی، تهاتر، مولد سازی و ظرفیت‌های اجتماعی مثل خیرین، شهرداری‌ها، شرکت عمران و سایرین بتوانیم تا پایان دولت پتانسیل آموزشی را در این منطقه ارتقا داده و دغدغه مهم سرانه آموزشی رفع شود.

ارتقای سطح سرانه‌های درمانی و ورزشی در رباط کریم

وی با اشاره به اینکه وضعیت سرانه درمانی رباط کریم مطلوب نیست افزود: در این خصوص نیز تصمیماتی جهت ارتقای سرانه درمانی و بهداشتی در رباط کریم و نسیم شهر و پرند اتخاذ شده است.

فضای ورزشی هم دارای سرانه ورزشی رباط کریم نیز در سطح پایینی است، گفت: مقرر شد چندین پروژه ورزشی هم برای آقایان هم بانوان از منابع ملی، استانی و وزارت ورزش و جوانان انشاالله در این شهرستان احداث شود تا شاهد ارتقای سرانه ورزشی نیز باشیم.

ساماندهی لکه صنعتی رباط کریم

مقام عالی دولت در استان تهران با بیان اینکه شهرستان رباط کریم ظرفیت‌های خوبی از جمله شهرک‌های صنعتی خصوصی و دولتی دارد اظهار کرد: تصمیمات اقتصادی مطلوبی جهت تکمیل زیرساخت‌ها گرفته شد.

استاندار تهران بیان کرد: یکی از برنامه‌های جدی ما در استان تهران ساماندهی لکه‌های صنعتی است که در این راستا نیز برای رباط کریم هم تصمیماتی گرفته شد که طی آن لکه صنعتی رباط کریم که دارای ۵۰۰ واحد صنفی است و عملاً صنعتی و نیاز به ساماندهی دارد بهره وری آنها افزایش و برای نظارت بیشتر در حوزه آلاینده‌ها، تجهیز و نوسازی ماشین آلات، تکمیل زیرساخت‌ها اقداماتی صورت بگیرد.

وی در تشریح مزیت ساماندهی لکه صنعتی رباط کریم اظهار کرد: با این اقدام عزیزانی که در این شهرک‌ها مشغول به فعالیت هستند، می‌توانند از ظرفیت‌های قانونی نظیر «ال سی»، «گشایش ال سی»، تسهیلات و صادرات محصولات و سایر مزایا که در صنعتی شدن واحدها دخیل است بهره مند شوند.

معتمدیان گفت: مصمم هستیم که شهرستان‌های استان که نسبت به میانگین کشوری دچار عقب ماندگی هستند ارتقا یافته و با توجه به هدف نهایی دولت چهاردهم در اجرای عدالت آموزشی اقدامات شاخص داشته باشم و در این حوزه نیز مشارکت مردم در توسعه و آبادانی اثر گذار است و تلاش می کنیم از همه ظرفیت‌ها نیز بهر ه مند شویم.

بر اساس این گزارش محمد صادق معتمدیان از زمان انتصاب در مقام عالی دولت در استان تهران در دولت چهاردهم تا کنون به دو سفر شهرستانی ورامین و ری رفته است و حضور در رباط کریم سومین سفر شهرستانی وی محسوب می‌شود.

در مدیریت جدید استانداری تهران، به گفته معتمدیان، سفرهای شهرستانی نمایشی نیست و هدفدار انجام می‌شود و طبق برنامه‌های تدوین و تبیین شده از سوی استاندار تهران، پیش از حضور استاندار در شهرستان‌ها، معاونین حاضر شده و چالش‌های شهرستان‌ها را بررسی می‌کنند و در نهایت با حضور استاندار و برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی تصمیمات نهایی و مصوبات لازم اخذ می‌شود.