شناسهٔ خبر: 71051215 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

میقاتی: «با تمدید آتش‌بس در جنوب لبنان تا 18 فوریه موافقت کردیم»

صاحب‌خبر -

شفقنا- دولت لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نجیب میقاتی، نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور این کشور در دیدار با سفیر آمریکا خطاب به وی تاکید کرده است لبنان مفاد توافق آتش‌بس را اجرا کرده اما اسرائیل ضمن تعلل در اجرای آن، قطعنامه 1701 سازمان ملل را نقض می‌کند.

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره مباشر، میقاتی تصریح کرد: «دولت موافقت کرد به عمل به توافق آتش‌بس تا 18 فوریه آتی (30 بهمن ) ادامه داده و بهانه‌ای به اسرائیل برای عدم عقب‌نشینی ندهد.»

وی اظهار داشت: تداوم عمل به آتش‌بس تا 18 فوریه مستلزم فشار برای توقف حملات و تجاوزات اسرائیل است.»

وزارت بهداشت لبنان ساعاتی پیش اظهار داشت در نتیجه تجاوزات و تیراندازی نظامیان اسرائیلی از یکشنبه گذشته 24 لبنانی در جنوب این کشور به شهادت رسیده و 134 نفر هم زخمی شده‌اند.

این وزارتخانه خبر داد امروز هم در تیراندازی نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان یک نفر شهید و 7 نفر زخمی شده است.

تیراندازی نظامیان اسرائیلی به سوی غیرنظامیان لبنانی که در حال حرکت به سوی روستاها و شهرهای جنوبی لبنان، هستند در حالی صورت می‌گیرد که طبق توافق آتش‌بسی که اسرائیل در ۲۷ نوامبر گذشته امضا کرده، می‌بایست تا پایان ساعت ۴:۰۰ بامداد امروز از خاک لبنان عقب‌نشینی می‌کرد.

منبع: الجزیره