شناسهٔ خبر: 71048858 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

<html> <head></head> <body> اتحادیه عرب به صف مخالفان ترامپ پیوست </body> </html>

<html> <head></head> <body> اقتصادنیوز: دبیرکل اتحادیه عرب در اظهاراتی با طرح ترامپ برای آواره کردن فلسطینیان غزه مخالفت کرد. </body> </html>

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب امروز در اظهاراتی در واکنش به طرح ترامپ درباره کوچاندن فلسطینیان از نوار غزه، تاکید کرد: مسئله آواره کردن فلسطینیان از سرزمین‌شان هرگز قابل قبول نیست و اتحاد عربی در حمایت از مواضع مصر و اردن روشن و بدون ابهام است.

وی افزود: این گونه مسائل طرح‌هایی قدیمی در مورد جابجایی صاحبان این سرزمین است که مجدداً مطرح گردیده اما به شدت مورد مخالفت است و هیچ وجهی برای بررسی مجدد و پرداختن به آن وجود ندارد.

ابوالغیط در ادامه تاکید کرد: ایستادگی اسطوره‌ای مردم فلسطین به همراه حمایت‌های عربی تمام طرح‌های حل و فصل مسئله فلسطین را با شکست مواجه خواهد کرد.

خبر مرتبط
واکنش مصر به اظهارات ترامپ درباره انتقال فلسطینی‌ها از نوار غزه

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ شنبه گفت با «عبدالله دوم» پادشاه اردن درباره انتقال فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشورهای همسایه صحبت کرده است و با رئیس جمهور مصر نیز در این مورد صحبت خواهد کرد.