به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه که موارد گازگرفتگی سگ در استان رو به افزایش است، اظهار داشت: 9 ماه امسال 130 مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 26 درصد افزایش داشت. از 130 مراجعه کننده 90 نفر مرد و مابقی زن هستند.
وی افزود: بیشترین سن مصدومین ناشی از گاز گرفتگی سگ بین 41 تا 50 سال با 31 نفر و کمترین سن زیر 10 سال با 14 نفر گزارش شده است.
تنکابن بیشترین گاز گرفتگی سگ
مدیرکل پزشکی قانونی استان تصریح کرد: بر اساس آمار ارجاعی از مراکز استان بیشترین آمار گاز گرفتگی سگ مربوط به شهرستانهای تنکابن با 22، آمل، ساری هر کدام با 16 و چالوس با 15 مورد کمترین آن مربوط به شهرستانهای عباس آباد، کلاردشت، میاندرود با یک مورد گزارش شده است.
عباسی تاکید کرد: در سال گذشته 123مصدوم ناشی از گاز گرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که 87 نفر مرد و ما بقی زن هستند.
انتهای پیام/
∎