به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سیفالله رسولی در آیین تکریم و الگوسازی یکی از کارآفرین استان در حضور جمعی از مسئولان، صاحبان صنایع، شرکتهای دانشبنیان، فناور و خلاق فرهنگی و علمی نخبگان و استعدادهای برتر اظهار داشت: تجلیل از کارآفرینان و نخبگان به عنوان یکی از ستونهای اساسی جامعه از اهمیت ویژهای برخوردار است و هدف اصلی این برنامه، زمینهسازی برای حضور بیشتر نخبگان و سرآمدان در استان و کشور است.
وی تصریح کرد: بر این باور هستیم که با الگوسازی و تجمیع تجربههای نخبگان میتوان اثرگذاری بیشتری در جامعه داشت و نسل جدید را به تلاش و خلاقیت ترغیب کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان با بیان اینکه نقش کارآفرینان در پیشرفت جامعه ستودنی است، اضافه کرد: از این رو نمیتوان نقش آنها را نادیده گرفت.
نوآوری مهمترین ویژگی کارآفرین است
عباسعلی زمانی رئیس پارک علم و فناوری استان نیز در این مراسم بیان کرد: کارآفرینی یکی از عوامل اصلی پیشرفت جوامع است. کارآفرین کسی است که از فرصتها بهره میبرد و در جامعه ارزش خلق میکند.
وی با بیان اینکه کارآفرینان با نوآوری و فناوری در کسبوکار خود، فرصتهای جدیدی را به وجود میآورند و کالاها و خدمات جدیدی را خلق میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان افزود: تفاوت کارآفرینان با افراد عادی در این است که کارآفرینان قصد دارند که اقدام کنند، عمل کنند و کار کنند. کارآفرینان به جامعه و مسئولیتپذیری اجتماعی اهمیت میدهند و در تلاشند که با تلاش و نوآوری، مشکلات جامعه را حل کنند و رفاه ایجاد کنند.
وی تأکید کرد: کارآفرینان خلاق، پذیرنده، پیشرو و آیندهنگر هستند و با آیندهنگری خود، ارزشآفرینی و ثروتآفرینی میکنند.
نساجی زنجان یکی از بزرگترین صنایع کشور است
حمید یوسفی، راهبر طرح توسعه زنجیره ارزش راهبری استان نیز در این مراسم بیان کرد: طرح زنجیرههای ارزش به منظور تمرکز منابع دولتی و حمایت از صنایع مهم توسط وزارت کشور معرفی شده است.
وی افزود: به جای تقسیم منابع به صورت پراکنده، منابع بر روی 20 زنجیره بزرگ متمرکز شدهاند و زنجیره نساجی و پوشاک استان زنجان یکی از این زنجیرهها است.
این مسئول ادامه داد: زنجان به عنوان یکی از استانهای پیشتاز در صادرات نساجی و پوشاک شناخته شده است. محصولات نساجی و پوشاک زنجان با ارزش افزوده بالا به کشورهای مختلفی از جمله ایتالیا صادر میشود و این صنعت با بهرهگیری از دانش فنی و فناوریهای نوآورانه توانسته است ارزش افزوده زیادی ایجاد کند.
یوسفی افزود: مدیریت زنجیره نساجی و پوشاک در کل کشور به استان زنجان سپرده شده است و برای بهبود اوضاع، چالشها و فرصتها شناسایی شدهاند. هدف ما افزایش اشتغال، تولید و صادرات در این صنعت است.
وی یادآور شد: توانستهایم تا به امروز 11 هزار نفر اشتغال جدید ایجاد کنیم و 81 پروانه و مجوز جدید صادر کنیم. همچنین 11 همت سرمایهگذاری جذب شده است. امیدواریم با برنامهریزیهای صورت گرفته، اشتغال زنجان از 42 هزار نفر به 156 هزار نفر در آینده نزدیک برسد.
دانشگاه علوم پایه زنجان جزو سه دانشگاه برتر کشور است
سعداله نصیری، سرپرست دانشگاه علوم پایه زنجان هم در این مراسم بیان کرد: ظرفیتهای زنجان باید دیده شوند، تولیدکنندگان، کارآفرینان، نخبگان، خلاقان، اساتید و معلمان همه و همه باید نشان دهند که کارهای بزرگی در زنجان در حال انجام است و لزومی ندارد که همه چیز در تهران انجام شود.
وی افزود: تهرانزدایی و تمرکززدایی نیاز به ایجاد امکانات قابل رقابت در شهرستانها دارد. دانشگاه علوم پایه زنجان با 108 هیئت علمی به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر کشور شناخته شده است.
این مسئول ادامه داد: تولید 40 درصد کاغذ و 50 درصد مقوای کشور در زنجان نشان از ظرفیتهای بزرگ این استان دارد.
وی تأکید کرد: این فرهنگسازی باید در همه حوزهها انجام شود تا زنجان به عنوان یک مرکز مهم علمی و صنعتی در کشور شناخته شود. امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای زنجان، موفقیتهای بیشتری در این استان حاصل شود.
انتهای پیام/
∎