شناسهٔ خبر: 71031016 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

دیدار رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با الجولانی

اقتصادنیوز: ابراهیم کالین رئیس سازمان اطلاعات ترکیه در دمشق با احمد الشرع رئیس دولت انتقالی سوریه دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، ابراهیم کالین رئیس سازمان اطلاعات ترکیه در دمشق با احمد الشرع رئیس دولت انتقالی سوریه دیدار کرد. در این دیدار که وزیر خارجه و وزیر اطلاعات سوریه نیز حضور داشتند، درباره آخرین وضعیت سوریه گفتگو شد.

اسعد حسن شیبانی وزیر امور خارجه سوریه و انس حطاب مدیر سازمان اطلاعات کل سوریه نیز در این دیدار حضور داشتند و جلسه‌ای با هیات ترکیه‌ای برگزار شد.

با فروپاشی حکومت 61 ساله بعث و 53 ساله خانواده اسد در سوریه توسط مخالفان، احمد الشرع رئیس دولت جدید شد.

خبر مرتبط
جزئیات رایزنی تلفنی وزرای خارجه روسیه و ترکیه

اقتصادنیوز: در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: لاوروف و فیدان در این گفت وگوی تلفنی خواستار احترام بی قید و شرط به حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه شده‌اند.