شناسهٔ خبر: 71018310 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حرکت کشاورزی خوزستان به سمت هوشمندسازی/امضای ۴تفاهم‌نامه

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در همایش هوش مصنوعی در کشاورزی اظهار داشت: برای رسیدن به کشاورزی پایدار و استقلال غذایی باید به سمت کشاورزی هوشمند حرکت کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، جمال فیاضی در نخستین رویداد فناورانه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی که امروز 7 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری چنین رویدادهایی مطرح کردن نیازهای فناورانه صنعت و یافتن پاسخ های نخبگان است.

وی افزود: در برهه ای از تاریخ قرار داریم که از تجربه های انفرادی و نهایتا علم و فناوری رسیده ایم. هدف از تولید فناوری، خلق ارزش است که لزوما تولید ثروت ( پول) نیست. بلکه لمس کرانه های عناصر میکرو و ماکرو است. فناوری ترجمان ثروت و علم است. برای رسیدن به فناوری باید تولید کننده باشیم. 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: امروزه از کامپیوترها و محاسبه‌گرها به داده و کلان داده رسیده ایم که مدل های معمولی قدرت تحلیل این داده ها را ندارند و لازم است که از دستاوردهای جدید بشر بهره برد.

فیاضی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی عنوان کرد: هوش مصنوعی از چند سال گذشته وجود داشته اما اکنون وارد برهه دیگری شده است. امروزه اتفاق بزرگی در جهان بشریت در حال رخ دادن است بنابراین باید سهمی در این حوزه داشته باشیم و نه تنها مصرف کننده بلکه تولید کننده و فن آفرین باشیم و برای کشور خود افتخار آفرینی کنیم.

وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در رسیدن به کشاورزی پایدار و استقلال غذایی گفت: در استان خوزستان ظرفیت‌های است که می‌توان برای توسعه هوش مصنوعی و کشاورزی هوشمند بهره جست.

به گزارش تسنیم، در حاشیه رویداد فناورانه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی، چهار قرارداد فناورانه نیز بسته شد. 

این تفاهم‌نامه‌های همکاری فناورانه میان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از یک سو و نمایندگان شرکت های توسعه نیشکر و صنایع جانبی، کشت و صنعت شهید بهشتی، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شهرداری سوسنگرد منعقد شد.

قرارداد مطالعات خاکشناسی، تناسب اراضی، تعیین ویژگی های زهکشی اعم از لایه بندی و هدایت هیدرولیکی و نفوذپذیری سطحی به همراه کیفیت آب زیرزمینی و آبشویی و اصلاح اراضی با شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و قرارداد امکان سنجی اجرا، راه اندازی پایلوت و انتقال دانش پروژه پرورش مگس سرباز سیاه با استفاده از پسماندهای موجود در کشت و صنعت شهید بهشتی با شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی به امضا رسید.

همچنین قرارداد اجرای مرحله پایلوت فرآیند نوین کنترل پایدار موریانه مبتنی بر روش های کم خطر زیست محیطی در اماکن غیرصنعتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب منطقه اهواز با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و قرارداد بررسی وضع موجود و ارایه طرح های اصلاحی شبکه آب خام شهر سوسنگرد با شهرداری سوسنگرد منعقد شد. 

انتهای پیام/341