شناسهٔ خبر: 71017423 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

کنایه یک نماینده به اظهارات اخیر ظریف/ الحمدلله نهان نفاق‌آلود شعار وفاق را در مجامع جهانی فریاد زد

مهر : خضریان گفت: حتماً از ظریف باید تشکر کرد که آن چیزی را که در کف میدان دارد برای نیروهای انقلاب رقم می‌خورد به نام وفاق و بچه‌های انقلاب را در کشور و در مسئولیت‌ها سر می‌برند، نشان داد.

صاحب‌خبر -

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، از مواضع محمدجواد ظریف در مجامع بین‌المللی انتقاد کرد.

علی خضریان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، گفت: من در ابتدا جا دارد یک تشکر ویژه از جناب آقای دکتر ظریف کنم که نهان راهبردی دولت وفاق را عیان کرد؛ اگر قرار بود ما مدت‌ها تلاش می‌کردیم تا نفاق وفاق را علنی می‌کردیم، به اندازه آقای دکتر ظریف نمی‌توانستیم این کار را کنیم.

وی بیان کرد: حتماً از ظریف باید تشکر کرد که آن چیزی را که در کف میدان دارد برای نیروهای انقلاب رقم می‌خورد به نام وفاق و بچه‌های انقلاب را در کشور و در مسئولیت‌ها سر می‌برند، نشان داد. هرچقدر ما می‌خواستیم فریاد بزنیم، به این اندازه نمی‌توانستیم این موضوع را نشان دهیم. الحمدلله آقای ظریف این نهان نفاق‌آلود شعار وفاق را در مجامع جهانی نشان داد و فریاد زد.

خبر مرتبط
نماینده تندرو شاکی شد/ دولت دست روی دست گذاشته تا کسی در مجامع بین‌المللی برخلاف مصالح ملی صحبت کند+ فیلم

سلیمی در صحن مجلس گفت: دولت به جای اجرای برنامه هفتم دنبال این است تا «ظریفانه» کسی را این طرف آن طرف بفرستد تا در مجامع بین‌المللی بر خلاف مصالح ملی صحبت کند.