شناسهٔ خبر: 70996081 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

شهرک تخصصی تولیدی پوشاک در کهک قم احداث می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: در ورودی شهر کهک زمینی مشخص شده‌ تا به شهرک تخصصی تولیدی پوشاک تبدیل شود.

صاحب‌خبر -

علی آشتاب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره رصد فضای مسئولیتی خدمات اجتماعی و چالش‌های موجود در این زمینه اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی که از بدو ورود به این مسؤلیت مدنظر ما بود و همچنان دنبال می‌کنیم، موضوع توجه به مسکن مردم در قالب تعاونی‌های مسکن است.

آشتاب با تأکید براینکه سیاست‌های دولت بر مقوله مسکن جدی است، چراکه بخشی از هزینه سبد خانوار را هزینه مسکن تشکیل می‌دهد، گفت: تعاونی‌های ما بالغ بر 7 هزار واحد را در دست ساخت دارند. مردم با برخی از این تعاونی‌ها مشکلاتی داشتند که ما به حسب اهمیت در اولویت قرار دادیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم بیان کرد: بخش دیگری از حوزه تعاون مربوط به فعالیت‌های اقتصادی تولیدکنندگان است که ظرفیت خوبی در استان، کشور و حتی برون مرزی دارد، اعم از صنعت پوشاک، که طی بازدیدی در شهرستان کهک مجموعه 130 واحد فعال تولیدی پوشاک را شناسایی کرده‌ایم.

وی بر ضرورت تامین زمین برای ساماندهی هرچه‌ بیشتر واحدهای تولیدی پوشاک کهک تأکید و عنوان کرد: ما نیازمند مساعدت فرماندار و شهردار قم هستیم. در ورودی شهر کهک یک زمینی مشخص شده‌ تا به شهرک تخصصی تولیدی پوشاک تبدیل شود. ما در راستای حمایت از تولیدکنندگان تسهیلاتی را درنظر گرفته‌ایم که با استفاده از آورده خود آن‌ها به شکل‌گیری این شهرک تخصصی کمک داشته باشیم. 

آشتاب در توصیف مزایای ایجاد شهرک تخصصی صنعت پوشاک در استان تصریح کرد: احداث شهرک تخصصی قطعا به مبلمان شهری کمک شایانی خواهد کرد. از طرفی می‌توان در‌ این مجموعه کل زنجیره تولیدی را تعریف کرد. در این مجموعه مباحثی مانند تولید، فروش، نمایشگاه، خدمات رفاهی و از همه مهم‌تر امنیت مورد توجه قرار خواهد گرفت. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم اظهار داشت: تعدادی از واحدهای تولیدی که در شهرستان کهک فعالیت دارند، شاید به نوعی در آن‌ها موارد بهداشتی و ایمنی کار به‌طور صد درصد رعایت نمی‌شود. با شکل‌گیری این شهرک تخصصی رفع نقص آن‌ها نیز اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اهمیت رفع ناترازی برق افزود: ما باید با استفاده از ظرفیت بخش تعاون به رفع ناترازی برق کمک کنیم. ما در حوزه سرمایه‌گذاری انرژی تجدیدپذیر در یک کار مشترک با تعاونی‌ها بنا داریم 4 تعاونی را به وزارتخانه معرفی کنیم تا میزان هزینه آن با 50 درصد از سهم آورده تعاونی و 50 درصد بوسیله تسهیلات وزارت کار و تعاون تأمین شود.

آشتاب اذعان کرد: تعاونی‌ها در یک کار مشترک با کمیته امداد که موضوع خودکفایی مددجویان خود را در دستور کار دارد، بناست اعتبار موجود را به کمک تعاونی‌ها بیاورند تا نیروگاه‌های خورشیدی شکل بگیرد و از این طریق افراد تحت پوشش کمیته امداد بتوانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم بیان کرد: در یک محاسبه‌ای که داشتیم با شکل‌گیری این فعالیت ماهیانه بین 5 الی 8 میلیون تومان عایدی به خانوارهای تحت پوشش برمی‌گردد تا افراد یک درآمد پایداری را داشته باشند.

انتهای پیام/