شناسهٔ خبر: 70979622 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حماس: نام اسیرانی که قرار است در مرحله دوم مبادله آزاد شوند را اعلام می‌کنیم

ایرنا : عضو ارشد جنبش حماس در اظهاراتی گفت که فردا نام چهار اسیر صهیونیست که قرار است در مرحله دوم مبادله آزاد شوند، به میانجی‌ها اعلام خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

جبارین پنجشنبه شب در گفت وگو با تلویزیون العربی افزود: بنیامین نتانیاهو خواستار شعله ور ماندن همه جبهه‌ها به منظور حفظ منصب خود است.

وی گفت: روز شنبه به ساکنان شمال نوار غزه اجازه داده می‌شود تا از جنوب به سمت مناطق زندگی خود در شمال نوار غزه حرکت کنند.

جبارین تصریح کرد: بازرسی خودروهای شهروندان در این بازگشت، با نظارت قطر و مصر انجام می‌شود.

وی افزود: در مذاکرات اصرار داشتیم که مدیریت گذرگاه رفح، مصری - فلسطینی باشد.

خبر مرتبط
حماس: هیچ قدرتی نمی‌تواند عزم مردم ما را نابود کند

سخنگوی جنبش حماس گفت: هیچ قدرتی نمی‌تواند عزم مردم ما برای حرکت به سوی آزادی و استقلال را نابود کند.

عضو ارشد حماس گفت: مذاکرات مرحله دوم توافق آتش بس پس از دو هفته آغاز می‌شود.

جبارین ادامه داد: سازوکار بازسازی نوار غزه در مرحله سوم مذاکرات مورد بررسی قرار می‌گیرد و میانجی‌ها روند آن را تضمین می‌کنند.

وی افزود: اصرار داریم که بازسازی روند نوار غزه در سریع ترین زمان ممکن آغاز شود.

جبارین گفت: ما خواستار تشکیل دولت فراگیر وفاق ملی هستیم و آمادگی خود را برای آن اعلام می‌کنیم.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: توافق آتش بس به گونه‌ای پذیرفته شد که پاسخگوی خواسته‌های ساکنان نوار غزه از جمله برقراری آتش بس، کمک رسانی، خروج کامل اشغالگران و مبادله اسیران باشد.

خبر مرتبط
حماس بیانیه جدید داد

حماس در بیانیه خود اعلام کرد: در بیست و دومین روز توافق، آوارگان در داخل غزه بدون بازرسی از خیابان صلاح الدین به شمال باز خواهند گشت.

جبارین گفت: با اعلام نام چهار اسیر صهیونیست، نام اسیران فلسطینی که قرار است آزاد شوند نیز باید به میانجی‌ها تحویل داده شود و روند دومین مرحله مبادله اسیران از روز شنبه آغاز خواهد شد.

وی افزود: به رغم نقض آتش بس توسط دشمن، این توافق درحال اجرا است و به برکت اراده ملت و مقاومت و برگ‌هایی که مقاومت در دست دارد، در حال حرکت در مسیر صحیح هستیم.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: اسیران ما از زندان خارج خواهند شد و در میان آنها اسیران محکوم به حبس ابد از همه گروه‌های فلسطینی حضور دارند.

وی گفت: افزون بر یک هزار و ۷۰۰ اسیر فلسطینی از تمامی اقشار و گروه‌های مقاومت براساس این توافق آزاد خواهند شد.

جبارین تاکید کرد: جهان خواهد دید که جنبش حماس و مقاومت متعلق به همه ملت فلسطین و همه آزادگان جهان است.