شناسهٔ خبر: 70973933 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

تهرانی‌ها ۲ برابر استاندارد آب مصرف می‌کنند!

به گفته مدیرعامل آبفای تهران، درحال حاضر هر شهروند تهرانی ۲۵۰ لیتر در شبانه‌روز آب مصرف می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مشرق، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: الگوی مصرف مناسب آب هر شهروند ۱۳۰ لیتر در شبانه روز است اما درحال حاضر هر شهروند تهرانی ۲۵۰ لیتر در شبانه‌روز آب مصرف می‌کند.

محسن اردکانی، مدیرعامل آبفای تهران در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به شهروندان تهرانی اطمینان می‌دهم که ۱۰۰ درصد آب شرب توزیعی در تهران، استانداردهای لازم برای شرب را دارد.

وی افزود: میزان گوارایی منابع تأمین آب تهران متفاوت است، اما ما آب‌های سطحی و زیرزمینی را قبل از توزیع، در مخازن اختلاط می‌کنیم و به‌طور قطع، میزان گوارایی آب شرب تهران در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

اردکانی الگوی مصرف آب در تهران را ۱۲ مترمکعب در ماه برای هر خانوار اعلام کرد و گفت: بر اساس این الگو، مصرف مناسب آب هر شهروند ۱۳۰ لیتر در شبانه روز است اما درحال حاضر هر شهروند تهرانی ۲۵۰ لیتر در شبانه‌روز آب مصرف می‌کند.

وی ادامه داد: متوسط بارش‌های سالانه تهران ۲۸۰ لیتر است اما الان چهار سال متوالی است که میزان بارش‌های سالانه تهران کمتر از این رقم است.

مدیرعامل آبفای تهران تصریح کرد: در نیم قرن اخیر نهایتا دو سال متوالی خشکسالی را تجربه می‌کردیم اما برای اولین‌بار چهار سال متوالی است که تهران درگیر خشکسالی است.

وی افزود: تهران از نظر توان تأمین آب، ظرفیت بارگذاری جمعیت جدید را ندارد و یک راهکار خردمندانه این است که بارگذاری جمعیت جدید در تهران صورت نگیرد.

اردکانی با بیان اینکه درنظر گرفته شده که ۳۷۰ باب مخزن اضطراری تأمین آب در مناق مختلف تهران برای بهره‌برداری در زمان زلزله احداث شود، گفت: تا امروز ۱۷۰ مخزن احداث شده، اما منابع تأمین مالی که از محل تبصره ۳ بوده، با اختلالاتی مواجه شده که روند احداث این مخازن را کند کرده است.

وی ادامه داد: قیمت یک مترمکعب آب در شهر تهران ۴۰۰۰ تومان است، یعنی اگر یک خانواده تهرانی الگوی مصرف که ۱۲ مترمکعب در ماه است را رعایت کند، آب‌بهای پرداختی کمتر از ۵۰ هزار تومان در ماه می‌شود.

اردکانی درخصوص ذخایر آب سدهای تهران گفت: وضعیت سد طالقان نسبتا خوب است اما ظرفیت خط انتقال کافی برای انتقال آب آن به تهران نداریم، در این زمینه اگر جایگزین خط اول طالقان به مدار بهره برداری وارد شود، وضعیت بهتر می‌شود.

وی افزود: پرشدگی ذخایر سدهای تهران هم‌اکنون ۲۰ درصد است که اگر سد طالقان را درنظر نگیریم، مجموع پرشدگی ۴ سد دیگر ۹ درصد است.

برچسب‌ها: