شناسهٔ خبر: 70959699 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد

وزیر نفت گفت: در پنج ماه گذشته، با اجرای اقدامات مؤثر در حوزه نگه‌داشت و افزایش توان تولید، حدود ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام کشور افزوده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر، محسن پاک‌نژاد در آیین افتتاح بزرگ‌ترین واحد نمک‌زدایی کشور در اهواز با دستور رئیس جمهور با اشاره به اهمیت این پروژه در افزایش تولید نفت خام و درآمد‌های کشور، از زحمات و تلاش‌های همکاران صنعت نفت، پیمانکاران، مشاوران و سازندگان این پروژه تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه افتتاح این واحد نمک‌زدایی، گامی مهم در جهت تحقق اهداف تولیدی و توسعه اقتصادی کشور است، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در پنج سال آینده به سرمایه‌ای بالغ بر ۴۵ میلیارد دلار برای توسعه میادین نفتی نیاز داریم که سالانه به طور متوسط ۹ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خواهد شد.

وزیر نفت با بیان اینکه این سرمایه‌گذاری‌ها برای رسیدن به هدف تولید ۴ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه نفت در روز ضروری است، خاطرنشان کرد: در پنج ماه گذشته، با اجرای اقدامات مؤثر در حوزه نگه‌داشت و افزایش توان تولید، حدود ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام کشور افزوده شده است./ تسنیم