شناسهٔ خبر: 70956977 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

زلزله اردل خسارتی نداشت

سرپرست فرمانداری اردل با اشاره به وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) در حوالی شهر ناغان شهرستان کیار که برخی از مردم اردل نیز مدعی شدند که در شهرستان اردل آن را احساس کرده‌اند گفت: تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارش نشده و در دست بررسی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در گزارش اولیه زلزله روز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ اعلام کرد که زلزله در ساعت ۰۹:۳۶:۳۴ به بزرگی ۳.۳ در ناغان چهارمحال و بختیاری در عمق هشت کیلومتری ثبت شده است.

رضا حاجی‌پور با اشاره به وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) در حوالی شهر ناغان شهرستان کیار که برخی از مردم اردل نیز مدعی شدند که در شهرستان اردل آن را احساس کرده‌اند، گفت: تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارش نشده و در دست بررسی است.

سرپر ست فرمانداری شهرستان اردل فزود: زمین لرزه اردل ساعت ۹ و ۳۶ دقیقه و ۳۳ ثانیه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در حوالی ناغان گزارش شده است.

وی اظهار داشت: دستور آماده‌باش به همه شهرستان‌ها داده شده است.

سرپرست فرمانداری اردل گفت: به همه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دستور لازم برای بررسی خسارت‌های احتمالی داده شده است.

سرپرست فرمانداری شهرستان کیار نیز با توجه به وقوع زلزله در ناعان این شهرستان گفت: تاکنون گزارشی از خسارات این زلزله از سوی مردم گزارش نشده است.

کاظم محمدی یادآور شد: بخشدار نیز در این زمینه اعلام کرده است که گزارشی از خسارت تاکنون اعلام نشده است.