شناسهٔ خبر: 70946318 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

انهدام ۳۱ باند سرقت حرفه‌ای و خشن در تهران

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۱۵ سارق و انهدام ۳۱ باند حرفه‌ای و خشن سرقت خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار علی ولی‌پور گودرزی؛ رئیس پلیس آگاهی تهران امروز، چهارشنبه، در نشست خبری که در محل پلیس آگاهی برگزار شد، اظهار کرد: در روزهای اخیر، همکارانم با تکیه بر اطلاعات و اقدامات پلیسی توانستند 115 نفر از سارقان حرفه‌ای و خشن را شناسایی و دستگیر کنند.

وی افزود: این سارقان به ارتکاب سرقت از منازل و گوشی‌قاپی پرداخته بودند و در قالب 31 باند مجرمانه فعالیت می‌کردند که همه اعضای این باندها دستگیر شدند.

سردار ولی‌پور گودرزی اعلام کرد که از مخفیگاه این افراد، 397 دستگاه تلفن همراه سرقتی، پنج قبضه سلاح جنگی، و مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل طلا، سکه، ارز خارجی و لوازم خانگی کشف شد.

وی ارزش مجموع اموال مسروقه کشف‌شده را بیش از 7 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: این رقم همچنان در حال افزایش است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری تعدادی از مال‌خران این باندها، هشدار داد که سارقان و زورگیران بدانند که پلیس با بهره‌گیری از اطلاعات به‌سرعت آنها را شناسایی و دستگیر خواهد کرد و با هرگونه تهدید امنیت عمومی برخورد قاطع خواهد شد.

انتهای پیام/+