شناسهٔ خبر: 70929723 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

واکنش حماس به تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیست به کرانه باختری

جنبش حماس در واکنش به تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیست به کرانه باختری اعلام کرد که اقدامات تجاوزگرانه شهرک‌نشینان، ملت فلسطین را از دستیابی به حقوقشان باز نخواهد داشت، بلکه به استقامت و ثبات بیشتر آن‌ها خواهد انجامید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز سه‌شنبه در واکنش به حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کرانه باختری با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که باید مقاومت را در اشکال مختلف تشدید کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین افزود: با تشدید مقاومت در همه اشکال آن باید در برابر اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری و تجاوز آن‌ها به شهرک‌های شرق قلقیلیه مقابله کرد.

در بیانیه جنبش حماس آمده است: اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان که با حمایت حکومت اشغالگر افراطی انجام می‌شود دلیل قطعی بر رویکرد اشغالگران و نقشه‌های شوم فاشیستی آن‌هاست.

در این بیانیه آمده است که باز گذاشتن دست شهرک‌نشینان در اقدامات تجاوزگرانه، ملت فلسطین را از دستیابی به حقوقشان باز نخواهد داشت، بلکه به استقامت و ثبات بیشتر آن‌ها خواهد انجامید.

رسانه‌های فلسطین بامداد امروز گزارش دادند که شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم اشغالگر به روستاهای «الفندق» و «جینصافوط» در شمال کرانه باختری حمله کرده علاوه بر ضرب‌وشتم آن‌ها، منازل و خودروهایشان را به آتش کشیدند.

شبکه تلویزیونی 12 رژیم اسرائیل گزارش داد که دو شهرک‌نشین صهیونیست صورت خود را پوشانیده بودند تا در حین حمله و یورش به فلسطینیان دیده و شناخته نشوند، عناصر امنیتی رژیم اسرائیل از آن‌ها نگران می‌شوند و احساس خطر می‌کنند و به‌سمت‌شان تیراندازی می‌کنند که یکی از آن‌ها کشته می‌شود و حال دیگری وخیم گزارش شده است.

صهیونیست‌ها در یورش شبانگاهی به روستای الفندق، اموال فلسطینیان را به آتش کشیدند و البته دو صهیونیست در آتشی که برافروخته بودند، گرفتار شدند و یکی  از آن‌‌ها بر اثر تیراندازی خودی کشته شد و دیگری حالش وخیم است.

انتهای پیام/+