شناسهٔ خبر: 70927632 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

اسماعیل کارتال: هنوز با پرسپولیس توافق نکرده‌ایم؛ تصمیم نهایی امروز مشخص می‌شود

سرمربی ترک سابق فنرباحچه امروز تکلیف خود را برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس مشخص می‌کند.

صاحب‌خبر -

طرفداری | در روزهایی که پرسپولیس به شدت به دنبال استخدام یک سرمربی خارجی با کیفیت است، اسماعیل کارتال، سرمربی پیشین تیم فوتبال فنرباحچه، اعلام کرد که امروز (سه‌شنبه) وضعیت حضور یا عدم حضورش روی نیمکت پرسپولیس روشن خواهد شد. البته شروط سنگین اسماعیل کارتال شاید مانعی جدی برای پرسپولیسی شدن او باشد.

پرسپولیس در آستانه توافق با کارتال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه پرسپولیس همچنان در تلاش است تا پس از جدایی خوان کارلوس گاریدو، یک مربی مناسب برای هدایت تیم پیدا کند. پس از یک ماه بلاتکلیفی، به نظر می‌رسد مذاکرات با اسماعیل کارتال، سرمربی 63 ساله ترکیه‌ای، به مراحل نهایی رسیده است. مدیران باشگاه پرسپولیس امروز عازم ترکیه می‌شوند تا مذاکرات را نهایی کرده و تکلیف نیمکت این تیم را مشخص کنند.

کارتال: توافق نهایی امروز انجام می‌شود

کارتال شب گذشته در گفت‌وگویی با رسانه‌های ترکیه‌ای اعلام کرد:

هنوز توافقی با پرسپولیس صورت نگرفته است. پس از جلسه‌ای که امروز (سه‌شنبه) خواهیم داشت، همه چیز مشخص خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس پیشنهادی به ارزش 2.5 میلیون دلار دستمزد سالیانه به این مربی ارائه داده است، اما هنوز توافق رسمی بین طرفین حاصل نشده است.

پس از جدایی گاریدو و نتایج پرنوسان این تیم، هواداران پرسپولیس بی‌صبرانه منتظر مشخص شدن سرنوشت نیمکت تیم محبوب خود هستند. در صورت توافق با اسماعیل کارتال، او یکی از گران‌ترین مربیان تاریخ لیگ برتر ایران خواهد بود.