شناسهٔ خبر: 70901243 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

اروپا از اتهام زنی به روسیه عقب نشینی کرد

بنا به اعلام مقامات امنیتی اروپا، روسیه در قطع برق و چهار کابل اینترنت زیردریایی در دریای بالتیک نقش عمدی نداشته است.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش مشرق به نقل از واشنگتن پست، اروپا و آمریکا ادعاهای خود علیه روسیه را پس گرفتند.

مقامات امنیتی آمریکا و اروپا می‌گویند تخریب زیرساخت‌های دریایی که به قطع کابل‌های اینترنت و برق در دریای بالتیک منجر شده، خرابکاری عمدی روسیه نبوده است.

اروپا اخیرا روسیه را متهم کرده که کشتی روسی با کشیدن عمدی لنگر خود در کف دریا موجب قطع برق و چهار کابل اینترنت زیردریایی شده است.

این اتفاق موجب شده کابل برق میان فنلاند و استونی قطع شود که امکان اتصال آن تا حدود شش ماه دیگر ممکن نیست. در این خصوص یک کشتی روسیه هم در فنلاند توقیف شده است.

سران کشورهای حوزه بالتیک و ناتو هفته گذشته در این باره نشست ویژه ای برگزار کردند. چند کشتی جنگی ناتو نیز به منظور مقابله به این تهدیدها وارد دریای بالتیک شد.

به نوشته واشنگتن پست مقامات امنیتی آمریکا و اروپا به این نتیجه رسیده اند که آسیب‌های وارد شده به کابل‌های زیردریایی در دریای بالتیک احتمالاً ناشی از حوادث دریایی بوده و نه خرابکاری عمدی روسیه.

 

آنچه دیگران می خوانند
  • آغاز واریز وام با کارت یارانه به همه دهک‌ها | باشرایط ویژه و سود کم 30 تا 150 میلیون وام فوری بگیرید + شرایط

  • جزئیات صیغه موقت یا متعه + شرایط و احکام

  • شارژ حساب یارانه بگیران توسط دولت؛ ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان واریز شد

  • پرداخت وام بدون ضامن 200 میلیونی بانک سینا از امروز | با شرایط استثنایی 50 میلیون از بانک دی وام بگیرید + اقساط ماهی حدود 1 میلیون

  • نکات شرعی حرام در هنگام همبستری را بدانید

کلیک کنید
  • جزئیات صیغه موقت یا متعه + شرایط و احکام

  • نکات شرعی حرام در هنگام همبستری را بدانید

  • حکم شرعی و شرایط روابط نامشروع را بدانید

  • نکات حرام در هنگام همبستری را بدانید

  • آزار جنسی زنان اسپانیایی هوادار فوتبال در عربستان