به گزارش خبرگزاری مهر، علی پارسانیا ظهر یکشنبه در رویداد ایده پردازی الفبای مقاومت در تربت حیدریه اظهار کرد: دانشآموز باید نسبت به تحولات روز شناخت و بتواند تحلیل درستی از شرایط و موقعیتها داشته باشد.
رئیس قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مدرسه جایی است که باید مهارتهای مختلف زندگی را به دانشآموز آموزش دهد.
وی ابراز کرد: اگر آموزش و پرورش امروز نیازمند تحول است، به خاطر فاصله گرفتن از وضع مطلوب هستیم، بنابراین باید مهارتهای پایه را به دانشآموزان بیاموزیم.
پارسانیا اظهار کرد: یکی از ساحتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حوزه سیاسی اجتماعی، موضوع مقاومت است.
رئیس قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش افزود: سیاست در میدان واقعیت و دنیا بر تمام ساحتهای زندگی ما چنبره زده است و اقتصاد ما را سیاستهای بینالمللی و داخلی تعیین میکند.
وی با بیان اینکه واقعیت را نباید از فرزندان خود بپوشانیم بلکه متناسب با اقتضاهای سن و توانشان مطرح کنیم، بیان کرد: دانشآموز باید چند وجهی و چندبُعدی تربیت شود، به همین دلیل سند تحول میگوید دانشآموز باید چند ساحتی باشد.
پارسانیا گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۶ ساحتی است و دانشآموز باید در هر ۶ ساحت شایستگی کسب کند، بنابراین نمیتوان نسبت به ساحت سیاسی بیتفاوت باشیم.
رئیس قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از پدیدههای سیاسی غزه است که موضوع روز جهان ما است، اگر میخواهیم در دنیا زندگی سالم و خوب داشته باشیم باید نسبت به جریانهای سیاسی کشور و جهان دانش داشته باشیم.
وی افزود: دانشآموزان مقطع متوسطه باید وارد کنشگری شوند که این اتفاق در برخی مناطق رخ داده است.
پارسانیا اظهار کرد: اکنون برخی مدارس که به تربیت اسلامی شناخته میشوند به همه چیز جز آماده کردن دانشآموز برای ورود به این جبهه توجه دارند، به نحوی که دانشآموز حتی درد همکلاسی خود را ندارد، اسم این مدرسه تنها اسلامی اما راه و روش آن غیر اسلامی است.