شناسهٔ خبر: 70891625 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

بازداشت رییس شورای شهرستان شاهرود با اتهام‌ مالی

به دنبال گزارش‌های واصله و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) رییس شورای شهرستان شاهرود با دستور مقام قضایی بازداشت شد.

صاحب‌خبر -

رییس کل دادگستری استان سمنان از بازداشت رییس شورای شهرستان شاهرود برای اتهام‌هایی با موضوع مالی خبر داد. 

به گزارش  ایرنا، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری روز یکشنبه به رسانه‌ها اظهار کرد: رییس شورای شهرستان شاهرود در ادامه مبارزه قاطعانه دستگاه قضایی استان با مصادیق مفاسد اقتصادی و اداری و به دنبال گزارش‌های واصله و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) در شهرستان شاهرود و دستور مقام قضایی بازداشت شد.

وی ادامه داد: در همین راستا، پرونده در یکی از شعبه‌های بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شاهرود تشکیل و متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

رییس کل دادگستری استان سمنان تصریح کرد: دستگاه قضایی استان در جایگاه نظارت بر حُسن اجرای قوانین و مقررات نسبت به دستگاه‌های اجرایی ورود می‌کند و در این راستا به طور حتم در صورت مواجهه با وقوع جرایم و تخلف‌ها، بدون چشم‌پوشی و بلکه عبرت‌آموز رفتار خواهد کرد.

شهرستان شاهرود با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.