شناسهٔ خبر: 70886251 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بارش برف در استان زنجان شدت می گیرد

زنجان- مدیرکل هواشناسی زنجان از تقویت بارش برف در این استان طی چند روز آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: آسمان اغلب مناطق استان ابری بوده و شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.

وی با بیان اینکه بارش برف از دیشب در استان آغاز شده است، ابراز کرد: بارش برف روز دوشنبه شدت می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان، گفت: با توجه به افزایش بارش‌ها مردم از ترددهای غیرضروری در مسیرهای کوهستانی خود داری کرده و اگر هم قصد سفر دارند خودرو خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند.

رحمان نیا، به وضعیت دمای هوای استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و بیان داشت: هوای سرد و یخبندان در استان حاکم می‌شود که در این میان هشدار سطح زرد صادر شده است.

وی دمای فعلی شهر زنجان را منفی سه درجه سانتی گراد اعلام کرد و افزود: این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاهش یافته است.