شناسهٔ خبر: 70884552 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه قدس | لینک خبر

آیا ترور دو قاضی انقلابی از جولان جدید جریان‌های ضدانقلاب علیه امنیت مردم ایران خبر می‌دهد؟

نفوذ و نفاق برای ناامن‌سازی

در مراسم رونمایی از کتاب «دایره‌المعارف شهدای ترور جمهوری اسلامی ایران» که 13 دی انجام شد آمار دقیق شهدای ترور از ابتدای انقلاب تاکنون که توسط بیش از ۳۰ گروهک به‌شهادت رسیده‌اند، 23هزارو32 نفر ذکر شده، عددی که حالا باید آن را به 23هزارو34 شهید تغییر داد.

صاحب‌خبر -

صبح دیروز بود که اخباری از اقدام تروریستی دیگری علیه شهروندان ایرانی مانند بمب در رسانه‌ها ترکید. خبرگزاری‌ها درباره جزئیات حادثه نوشتند: ساعت ۱۰:۴۵، دو تن از قضات دیوان عالی کل کشور در میدان ارگ و مقابل کاخ دادگستری تهران مورد سوءقصد قرار گرفتند. در این اقدام تروریستی، حجت‌الاسلام «محمد مقیسه» و حجت‌الاسلام «علی رازینی» از قضات خدوم، انقلابی و قاطع در برابر مخلان امنیت مردم در پی تیراندازی مسلحانه به درجه رفیع شهات نائل آمده و یک محافظ نیز زخمی شد. 

پرونده‌های مهم زیر دست قاضی مقیسه و رازینی
براساس اخبار منتشر شده، عامل حمله نیز بلافاصله خودکشی کرده است. در پی این اتفاق، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور به دادستان تهران دستور داده به سرعت اقدامات لازم برای شناسایی و دستگیری عقبه جنایت انجام شود.
محمد مقیسه و علی رازینی که در حمله اخیر هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدند دو تن از مقام‌‎های قضایی پرسابقه جمهوری اسلامی بودند. مقیسه، رئیس شعبه ۵۳ دادگاه انقلاب، بیش از ۳۰سال سابقه حضور در دستگاه قضا را داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت. پرونده‌های رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال۸۸ و فساد بزرگ نفتی که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند از جمله پرونده‌هایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن‌ها بوده‌است. قاضی مقیسه که در فهرست تحریم‌های دولت آمریکا هم قرار داشت در سال‌های اخیر در بسیاری از پرونده‌های مهم امنیتی هم حکم صادر کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد. بسیاری از اعضای خانواده ایشان نیز یا در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند یا در پست‌های قضایی و کشوری توسط منافقین ترور شدند؛ مانند محمدتقی مقیسه که مسئولیت‌هایی چون دادستانی سبزوار، سرپرستی شورای زندان‌های کشور و... را عهده‌دار بود. برادر ایشان شهید موسی‌الرضا مقیسه است.
 اما علی رازینی که در سال۱۳۶۰ قاضی دادگاه انقلاب تهران بود پس از ورود سازمان مجاهدین خلق به «فاز مسلحانه» مأمور برخورد با مجاهدین در استان خراسان شد. علی رازینی در دی ۱۳۷۷ و زمانی که دادستان تهران بود با نصب بمب آهن‌ربایی به خودرو حامل وی توسط موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت و مجروح شد. 

ماهی‌گیری دشمنان از آب گل‌آلود
همانند بسیاری از اتفاقات مشابه، در پی بروز عملیات تروریستی اخیر، گمانه‌زنی‌ها درباره ابعاد حادثه داغ شده و به‌ویژه رسانه‌های بیگانه با انتشار برخی روایت‌های جعلی و دروغ تلاش دارند از این آب گل‌آلود به نفع خود ماهی بگیرند. این رسانه‌ها این خط خبری را برجسته کردند که ضارب، «نیروی خدماتی دادگستری تهران» بوده است. اما توییت ترور آلارم، رسانه غیردولتی رژیم صهیونیستی در حوزه اخبار ضدتروریسم و نظامی هم قابل توجه است. این رسانه در راستای ایجاد دوقطبی شیعه-سنی با انتشار توییتی تلاش کرد ترور اخیر را به مسائل قومیتی و مذهبی و اعدام چند فرد اهل سنت کرد توسط دو قاضی یاد شده مرتبط کند.
تلاش دشمن برای بهره‌برداری از حمله تروریستی اخیر در حالی بود که مرکز رسانه‌ای قوه‌قضائیه سرانجام با صدور بیانیه‌ای رسماً اعلام کرد «فرد مسلح نفوذی» در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده اقدام به ترور دو قاضی شجاع و باسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریسم کرده است. 
اتفاق اخیر البته واکنش‌های بسیاری هم به دنبال داشت. احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود یادداشتی با عنوان «تقبیح ترور» منتشر کرد و نوشت: ترور از سوی هر کسی، علیه هر کسی و با هر انگیزه‌ای، لازم است به‌طور یکپارچه محکوم شود، به‌خصوص در این شرایط ایران که بی‌نهایت خطیر است. حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی هم توییت زد: از دهه60 تاکنون خطر سازمان منافقین از هر زمان بیشتر است. 

دشمنی بی‌پایان با ملت ایران
ترور دو مقام عالی دستگاه قضا در حالی است که در یک سال اخیر، اقدامات گسترده‌ای توسط این دستگاه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جاسوسان و گروهک‌های تروریستی صورت گرفته است. به نظر، ائتلاف غربی - صهیونیستی که پس از 16ماه جنگ و جنایت در غزه نتوانست از پس حماس برآید و در جریان فتنه 1401 نیز ناکام ماند، حال درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی به عنوان مقصر اصلی تمام شکست‌های خود است. در این مسیر، پروژه ناامن‌سازی ایران به‌ویژه پس از تحولات سوریه در دستور کار این جریان قرار گرفته و آن‌ها مانند مار زخمی به دنبال آن هستند به هر شکل ممکن زهر خود را بریزند. 
در این راستا حتی رسانه‌های غربی حضور کیت کلاگ، ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در همایش اخیر منافقین (22 دی) را نشان‌دهنده توجه ویژه دولت آینده ترامپ به مسائل مرتبط با ایران دانسته‌اند. اما در شرایطی که ضعف جریان اپوزیسیون و سلطنت‌طلب برای اجرایی کردن نقشه‌های پلید محور غربی – عبری علیه جمهوری اسلامی آشکار شده به نظر می‌رسد دشمن اکنون روی گروهک تروریستی منافقین، این مهره سوخته در انجام ترور و جنایت علیه ملت ایران حساب ویژه‌ای باز کرده است. با این تفاسیر، حالا که جنگ غزه پایان یافته رژیم صهیونیستی به همراه ترامپ ماجراجو احتمالاً فرصت بیشتری برای پرداختن به پروژه آشوب و ناامن‌سازی ایران اسلامی خواهند یافت. چنین موقعیتی قطعاً علاوه بر اینکه رسالت سنگینی بر دوش ما رسانه‌ها برای تبیین شرایط و اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف می‌گذارد، ضرورت آمادگی 100درصدی دستگاه امنیتی برای مواجهه با چنین توطئه‌ای را طلب می‌کند؛ نقشه شومی که مطمئناً همانند پنج دهه گذشته از انقلاب اسلامی با همیاری مردم به شکست انجامیده و دشمن را ناکام خواهد گذاشت.

خبرنگار: جاوید