به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام علی رازینی، یکی از شخصیتهای برجسته قضایی ایران که خدمات ارزندهای در دستگاه قضا و نظام جمهوری اسلامی داشته است امروز شنبه 29 دی 1403 بهطور ناجوانمردانهای مورد سوءقصد قرار گرفت و جان خود را از دست داد. شهید علی رازینی در طول دوران خدمت خود در مشاغل مختلف قضایی، تأثیرات بزرگی در تحکیم نظم و عدالت در کشور داشت. او بهویژه در زمینههای مختلف قضایی و اجرایی، خدمات فراوانی ارائه داده که شایسته تحسین است.
شهید رازینی در دوران کاری خود، سمتهایی چون دادستان انقلاب تهران، رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رییس دیوان عدالت اداری، رییس دادگاه ویژه روحانیت و معاون حقوقی رییس قوه قضاییه را بهعهده داشت. این سمتها نشانگر تعهد و تخصص بالای وی در ارائه خدمات حقوقی و قضایی به کشور و مردم ایران است. او همواره با رویکردی عدالتخواهانه و مسئولانه در راستای حفظ اصول قانونی و حمایت از ارزشهای انقلاب اسلامی حرکت کرد.
شهید رازینی همچنین بهعنوان نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد و در این جایگاه نیز از جایگاه ویژهای در بررسی و تصویب مسائل مهم کشور برخوردار بود.
قاضی رازینی با پایبندی به اصول و ارزشهای نظام جمهوری اسلامی در تلاش برای تأمین عدالت و برقراری نظم در جامعه بوده و همواره از مبارزه با فساد و ناهنجاریها در دستگاههای مختلف قوه قضاییه حمایت کرده است.
یکی از ویژگیهای بارز شهید علی رازینی، ایفای نقش در تحولات قضایی کشور در عرصههای مختلف بوده است. او در دورههای مختلف با برنامهریزی و تصمیمگیریهای مؤثر در تأسیس و بهبود سیستم قضایی ایران نقش داشته و سعی کرده است تا دستگاه قضایی کشور را در راستای عدالتخواهی و اجرای قانون بهطور دقیق و عادلانه پیش ببرد.
با نگاهی به دوران فعالیت شهید حجتالاسلام علی رازینی میتوان گفت که او همواره فردی متعهد و شجاع بود که در راستای منافع ملی و دفاع از حقوق مردم تلاشهای بیشماری انجام داد. بهویژه اقداماتش در دوران ریاست دادگاه ویژه روحانیت و دیوان عدالت اداری نشان از رویکرد اصولی و جدیت او در دفاع از ارزشهای اسلامی و حقوق مردم دارد.
ترور و شهادت او که در نتیجه سوءقصدی ناجوانمردانه در دیوان عالی کشور بهوقوع پیوست، بیانگر عمق کینهتوزیهایی است که از سوی گروههای معاند و دشمنان جمهوری اسلامی علیه این شخصیت خدوم صورت گرفت.
این شهید والامقام پیش از این هم زمانی که در دهه 1370 ریاست دادگستری کل استان تهران را بهعهده داشت، از سوی گروهکهای تروریسیتی مورد سوءقصد واقع شده بود.
روایت شهید رازینی از ترور سال 1377 به این شرح است: "ماه رمضان بود و ما جایی افطار دعوت داشتیم. در حال حرکت بودیم که در ترافیک یک موتوری آمد و یه چیزی به ماشین ما چسباند. اول فکر کردم که موتوری به ماشین برخورد کرد اما یک چیزی به ماشین چسباند و از کنار ما رد شد که یک دفعه منفجر شد و مجروح شدم."
پس از آن ترور نافرجام و بستری شدن در بیمارستانی در تهران بود که رهبر معظم انقلاب از حجتالاسلام علی رازینی عیادت کردند.
انتهای پیام/
∎