شناسهٔ خبر: 70867119 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزیاتو | لینک خبر

ستاره سادات قطبی از بیماری سخت خود پرده برداشت + بیوگرافی همسر شهرام شکیبا

ستاره سادات قطبی، مجری معروف ایرانی و همسر شهرام شکیبا، از ابتلای خود به یک بیماری سخت پرده برداشت.

صاحب‌خبر -

ستاره سادات قطبی مجری معروف ایرانی و همسر شهرام شکیبا، که چندی پیش در سریال تلویزیونی نوار زرد نیز ایفای نقش کرد، روز گذشته با انتشار عکسی از داروهایش از ابتلای خود به یک بیماری سخت پرده برداشت.

این مجری ۳۸ ساله که فعالیت زیادی در شبکه‌ های اجتماعی دارد و بیش از ۳۰۰ هزار نفر در اینستاگرام او را دنبال می‌کنند، در استوری خود عکسی منتشر کرد که در آن مقدار زیادی دارو شامل آمپول و سرم به چشم می‌خورد و نوشت: «اینا شام و ناهار من هستند.»

بیوگرافی ستاره سادات قطبی و بیماری او

او سپس با انتشار متنی از درد و بیماری خود گفت و نوشت:

امروز لبخند و گریه منو دیدید. مجبورم به خاطر شماها و بچه ها بخندم.

حالم اصلا خوب نیست قربونتون برم. خیلی برام دعا کنید. خییلی. دعا کنید خلاص بشم از این همه….

خدا درد رو میده درمونش هم میده اما اگه نخواد تا آخر عمر بهت هدیه اش میکنه.

امشب من برای همه تون طلب عافیت می‌کنم. شما هم برای من.

میگن تا دیر نشده به کسی که دوستش داری بگو دوستت دارم. تا دیر نشده بگم بهتون که خیییلی دوستتون دارم.

شبتون بخیر رفقا

او پیش از این هم اشاره‌ای هرچند گذرا به حال جسمی بد خود کرده اما به جزئیات آن نپرداخته بود.

بیوگرافی ستاره سادات قطبی و بیماری او

بیوگرافی ستاره سادات قطبی

ستاره سادات قطبی همسر دوم شهرام شکیبا، مجری معروف تلویزیون است. او در ۳ اسفند سال ۱۳۶۵ در نجف آباد به دنیا آمده و اصالتا اصفهانی است. او از چهره های فعال در اینستاگرام است که هواداران زیادی دارد.

بیوگرافی ستاره سادات قطبی و بیماری او

ازدواج و طلاق ستاره سادات قطبی

ازدواج اول خانم قطبی ناموفق بود و به جدایی ختم شد. ماحصل این ازدواج یک فرزند پسر به نام امیرعلی است که سرپرستی او به پدرش واگذار شده است.

او برای دومین بار در سال ۱۳۹۳ در سن ۲۸ سالگی با شهرام شکیبا ازدواج کرد که ۱۴ سال از او بزرگتر است. شهرام شکیبا در آن زمان ۴۲ سال سن داشت. ماحصل این ازدواج دو پسر به نام‌های صدرا و حسین است. با وجود این اختلاف سنی زیاد، به نظر می‌رسد این زوج هنری زندگی مشترک خوبی داشته باشند. ستاره قطبی و شهرام شکیبا چند اجرای مشترک نیز داشته‌اند.

همسر سابق شهرام شکیبا مهسا ملک مرزبان بود. ازدواج آقای شکیبا با او در سال ۸۵ به جدایی ختم شد. ماحصل این ازدواج نیز یک پسر به نام علی است.

بیوگرافی ستاره سادات قطبی و بیماری او

علاقه به ورزش

از ۱۰ تا ۱۸ سالگی والیبال را حرفه‌ای ادامه داد سپس به ورزش کیک بوکسینگ و رشته های فول کنتاکت علاقمند شد اما به خاطر مسائل شخصی نتوانست آن را دنبال کند.

تحصیلات و ورود به تلویزیون

ستاره سادات قطبی فارغ التحصیل لیسانس رشته خبرنگاری است. او کارش را در صدا و سیما به عنوان گرافیست برنامه های آموزشی و مذهبی از شبکه آموزش شروع کرد و از همانجا مسیر زندگی و کاری‌اش تغییر پیدا کرد. این مجری محجبه سابقه اجرا و بازی در سریال گاندو ۲ و نوار زرد ۲ را نیز در کارنامه هنری خود دارد.

او به تازگی خبر از حضور خود در یک سریال جدید داد اما از اعلام نام سریال خودداری کرد.

حافظ قرآن

از آنجایی که مادرش مربی قرآن بود از دوران دبستان با نوار کاست استاد پرهیزگار جزو اول قرآن را حفظ کرد. در نهایت، سال ۱۳۸۰ وقتی ۱۵ ساله بود توانست حافظ کل قرآن شود. او در این باره می‌گوید:

از دوران دبستانم مادرم قرآن حفظ می‌کرد و من صدای نوار کاست قرآنی را که مادرم گوش می‌کرد می‌شنیدم و تکرار می‌کردم. بعد از مدتی بدون اینکه کلاسی برای حفظ قرآن رفته باشم و یا مادرم حفظ قرآن را به من آموخته باشد، جزء اول قرآن را با صدای استاد پرهیزگار حفظ شده بودم.

برچسب‌ها
سلبریتی ها

برچسب‌ها: