شناسهٔ خبر: 70860261 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

خریداران بخوانند / طلا و سکه این هفته بخریم یا نه؟

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به اینکه بازار جهانی طلا طی یک هفته اخیر سیر صعودی داشته، تاکید کرد که علیرغم افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی طلا، کاهش نرخ‌ ارز سبب شد که سکه و طلا در بازار با کاهش مواجه شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: طی هفته‌ای که گذشت در مجموع افزایش ۲۲ دلاری اونس جهانی طلا را داشتیم که آخرین قیمت ۲۷۱۲ دلار بوده است. علیرغم این افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی  اما در بازارهای داخلی، این هفته روند کاهشی قیمت‌ها را شاهد بودیم.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، ادامه داد: در مجموع هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۱۳۲ هزار تومان کاهش در پایان هفته، ۵۳۲ هزار تومان مبانی معاملات طلا قرار گرفت.

وی افزود: در بازار سکه نیز روند کاهشی نسبتاً خوبی را داشتیم؛ هر قطعه سکه تمام طرح جدید با یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان کاهش در آخرین معاملات روز پنجشنبه، به ۵۵ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان رسید. سکه طرح قدیم نیز  با یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان کاهش ۵۴ میلیون قیمت خورد. نیم سکه با ۸۰۰ هزار تومان کاهش ٣١ میلیون تومان و ربع سکه با ۷۵۰ هزار تومان کاهش ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شدند. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۳۰۰ هزار تومان کاهش در آخرین قیمت هفته ، هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان دادوستد شد.

بذرافشان در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه نیز گفت: حباب سکه نیز این هفته کاهش ۳۰۰ هزار تومانی در مجموع هفته داشت و در حال حاضر هر قطعه سکه، چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دارای حباب است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: یکی از علت‌های اصلی کاهش قیمت انواع قطعات سکه و طلا در بازار، کاهش نرخ ارز بوده است. ضمن اینکه نبود تقاضا و رکود در بازارهای داخلی و تشدید این رکود هم سبب شد که علیرغم افزایش انس جهانی، این هفته با کاهش نسبتاً چشمگیری را داشته باشیم.

وی در مورد شرایط بازار برای هفته‌های پیش‌رو، پیش‌بینی کرد: باید دید که هفته‌های هفته آینده  بازارهای جهانی (با توجه به بحث‌های سیاسی-اقتصادی در خاورمیانه) و همچنین بازار ارز در داخل، چه سمت و سویی خواهد داشت؛  به احتمال بسیار  دیگر نوسان هایی در بازار نداشته باشیم؛ مگر اینکه تغییر خاصی در بازارهای جهانی یا در بازارهای داخلی در خصوص نوسانات بازار ارز اتفاق بیفتد .