به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، سید سعید شاهرخی، ظهر امروز، پیش از خطبههای نمازجمعه، گفت: خدمت به مردم برای ما اولویت است و کسانی که به دولت رأی دادهاند و حتی کسانی که رأی ندادهاند، برای ما اهمیت دارند.
او با اشاره به حضور تیمهای بازرسی در شهرستانهای لرستان، اضافه کرد: ملاک انتخاب ما برای همکاران توانایی آنان در انجام مسئولیتها و خدمت به مردم است.
استاندار لرستان با اشاره به تغییر 34 مدیر در این استان، بیان کرد: تیمهای بازرسی در شهرستانها حضور مییابند و عذر هر مسئولی که توانایی انجام مسئولیت نداشته باشد را خواهیم خواست.
شاهرخی با بیان بازدید میدانی از پروژههای فعال و راکد در شهرستانهای لرستان، توضیح داد: فسلفه این بازدیدها این است که مشکلات این استان را بهصورت عینی ارزیابی کنیم.
او با اشاره به مزیتها و ظرفیتهای بالقوه پلدختر در حوزههای معدن، صنعت، کشاورزی و گردشگری، بیان کرد: ما اگر همت کنیم میتوانیم تحول بزرگی در این شهرستان ایجاد کنیم.
استاندار لرستان با گریزی به سیل 1398 در این استان، ادامه داد: این سیل ویرانگر خسارات زیادی به مردم وارد کرد و تمام تلاش خود را برای جبران این خسارات خواهیم کرد.
شاهرخی با بیان اقدامات انجامشده در حوزه مسکن، زیرساختها و کشاورزی در پلدختر، ادامه داد: وضعیت کنونی جاده این شهرستان در حوزۀ راه بههیچ عنوان در شأن مردم این منطقه نیست.
او با اشاره به نیاز 3هزار میلیارد تومانی در جاده پلدختر یادآور شد: این جاده بهصورت دوبانده و با ویژگیهای جدید بهطول 50 کیلومتر ساخته میشود که 10 کیلومتر از این محور شامل تونل خواهد بود.
استاندار لرستان تأکید کرد: بودجههای استانی جوابگوی احداث جاده پلدختر نیست و ما در تلاش هستیم تا اعتبارات این پروژه را با جلبنظر مسئولان کشوری تأمین کنیم.
شاهرخی با بیان مهجورشدن پلدختر و معمولان از ایجاد آزادراه، اشاره کرد: این آزادراه، اما ظرفیتهای دیگری برای توسعه لرستان و خوزستان ایجاد کردهاست.
او تأکید کرد: قطار دورود-خرمآباد-پلدختر-بندر امام نیز در دستور کار قرار دارد که به توسعه زیرساختهای حملونقل و رونق اقتصادی این مناطق کمک خواهد کرد.
استاندار لرستان با اعلام اینکه پلدختر در مسیر قطار راهآهن دورود، خرمآباد خواهد بود، ادامه داد: مجوزهای این پروژه نیز اخذ شدهاست و عملیات اجرایی در آیندهای نزدیک آغاز میشود.
شاهرخی با اشاره به آمار پایین اراضی آبی در لرستان، توضیح داد: یکی از اولویتهای ما تبدیل زمینهای دیم به زمینهای آبی است و اقدامات خوبی در دشت جایدر و واشیان در حال انجام است.
او تأکید کرد: 1500 هکتار از زمینهای دیم پلدختر به اراضی آبی تبدیل میشود که این امر تحول بزرگی در معیشت مردم و ایجاد شغل و ثروت در لرستان بههمراه خواهد داشت.
استاندار لرستان بیان کرد: ما در حال پیگیری و تسریع در اجرای طرحهای پمپاژ هستیم تا شاهد تحولی بزرگ در حوزه کشاورزی و زیرساختهای این استان باشیم.
انتهای پیام/ 644/.
∎