شناسهٔ خبر: 70858469 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نگاه به حوزه آموزشی و فرهنگی نباید جزیره‌ای باشد

اصلاندوز - امام جمعه شهرستان اصلاندوز گفت: نگاه به حوزه آموزشی و فرهنگی نباید جزیره‌ای باشد بلکه باید همه نسبت به این حوزه احساس مسئولیت و دغدغه داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با تاکید بر اینکه هسته سخت نظام؛ تعبیری نارسا و منحرف‌کننده است، اظهار کرد: در سال‌های اخیر واژه «هسته سخت نظام» تا حدودی در ادبیات سیاسی رایج شده است و برخی از جناح‌های سیاسی درون کشور و هم مخالفانی که رویکرد براندازی دارند، این واژه را به کار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه مفهوم غالب آن عبارت است از گروهی که وظیفه پاسداری از جمهوری اسلامی ایران و چارچوب‌های اندیشه امامین انقلاب را برعهده دارند، گفت: طیفی از طرفداران دوآتشه و سرسخت نظام که در مواقع حساس نظیر فتنه‌ها و اغتشاشات به نفع نظام به میدان می‌آیند، در هر شرایطی پای کار جمهوری اسلامی هستند و بابت آن حتی جان خود را به خطر می‌اندازند.

امام جمعه شهرستان اصلاندوز ادامه داد: اشکال اصلی استفاده از واژه هسته سخت نظام در ادبیات سیاسی انقلاب، یک تمایزانگاری ناصحیح و یک مرزبندی نامعقول بین اقشار مختلف مردم ایجاد می‌کند و در فرا معنای خود اصلی‌ترین سرمایه نظام، یعنی سرمایه اجتماعی و مردم را نادیده می‌انگارد و از نقش‌آفرینی چهل‌وشش ساله آن‌ها در ایجاد و حفظ انقلاب و نظام غفلت می‌کند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با بیان اینکه این واژه در بطن و تأویل خود، با رکن و اساس جمهوریت و مردم‌سالاری در تعارض و تنافی است، گفت: اصطلاح هسته سخت نظام، واژه چندان صحیحی نیست و مناسب نیست که در سخنگاه‌های انقلاب این واژه به کار رود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی اصلاندوز با تبیین راز و رمز معنوی استقامت مؤمن تصریح کرد: بعضی‌ها دنبال برخی از خصوصیات هستند، کسی را پیدا کنند، از او ذکری بگیرند، از او ریاضتی فرابگیرند. این‌ها لازم نیست؛ ریاضت شرعی، مشخص است. اگر همین نمازها را بخوانیم، درست بخوانیم، به‌وقت بخوانیم، ارکانش را درست به جا بیاوریم، با توجه بخوانیم، یا روزه را درست بگیریم، همین‌ها انسان را پرواز می‌دهد.

وی گفت: وقتی انسان نماز فریضه را خوب بخواند، به‌طور طبیعی میل به نوافل پیدا خواهد کرد، وقتی انسان از دروغ، از غیبت، از قول به‌غیرعلم، از تهمت، از افساد، از مال مردم‌خوری، از خیانت در امانت پرهیز کند، خود این، دل انسان را آماده‌ی تلقی هدایت الهی و معرفت الهی خواهد کرد؛ ما را پیش خواهد برد.

خطیب جمعه اصلاندوز ادامه داد: حالا این نماز جعفر و این نوافل گوناگون که چقدر من و شما باید به آن اهمیت بدهیم لذا باید از درون تغذیه بشویم تا بتوانیم دیگران را تغذیه کنیم، دوم اینکه مردم به ما نگاه می‌کنند. مردم نگاه می‌کنند به ما و الگو می‌گیرند از ما یک عده هم نگاه می‌کنند که عیب بگیرند از ما فرق نمی‌کند؛ باید مراقب باشیم.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با تاکید بر اینکه این مراقبت‌ها، احتیاج به تذکر و توسل و دعا و تضرع و این چیزها دارد و بدون این‌ها نمی‌شود، تصریح کرد: تلاش مثلث آمریکایی، ترکی و عربی برای بازتعریف و شخصیت‌پردازی جدید برای محمد الجولانی به دنبال آن هستند تا با یک تصویرسازی جدید الجولانی را به جامعه جهانی معرفی کنند.

وی خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که استعداد الجولانی از بدو شروع فعالیت در عرصه تروریسم و تکفیری‌گری متمرکز بوده است و حتی اگر در بهترین شکل ممکن بازسازی و بهسازی شود، دست آخر ممکن است در بزنگاه‌ها به ماهیت اصلی خود یعنی اقدام مسلحانه باز شود.

خطیب جمعه اصلاندوز با اشاره به آتش سوزی لس آنجلس گفت: آمریکا که خود را به عنوان ابرقدرت جهانی با پیشرفته‌ترین سیستم‌های شناسایی و مهار بلایای طبیعی معرفی می‌کند، در مواجهه با بحران‌های بزرگ طبیعی نظیر آتش‌سوزی‌های گسترده در کالیفرنیا و طوفان ماریا در پورتوریکو نشان داده است که این ادعاها تا حد زیادی نادرست و توخالی هستند.

وی افزود: در حالی که آمریکا به عنوان یک کشور توسعه یافته و صاحب فناوری‌های پیشرفته در زمینه‌های مختلف، از جمله شناسایی بلایای طبیعی، شناخته می‌شود، واکنش‌های دولت به این بحران‌ها اغلب کند، ضعیف و فاقد برنامه‌ریزی استراتژیک بوده است.

امام جمعه اصلاندوز در پایان ضمن گرامی داشت هفته شورای آموزش پرورش گفت: تعالی یک جامعه در گرو اعتلای آموزش و پرورش است و توجه به آموزش و پرورش یعنی اقدام عملی به سوی پیشرفت و بالندگی یک جامعه از تمام دستگاه‌های شهرستان می‌خواهیم به هر نحو ممکن برای پیشرفت، توسعه و ترقی آموزش و پرورش به مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اصلاندوز یاری کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده خاطرنشان کرد: نگاه به حوزه آموزشی و فرهنگی نباید نگاه جزیره‌ای باشد بلکه باید همه آن‌ها نسبت به این حوزه احساس مسئولیت و دغدغه داشته باشند.