به گزارش جهان نیوز، گزارشها از آمریکا حاکی است آخرین کنفرانس خبری «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا به آشوب کشیده شد.
اظهارات این مقام آمریکایی چندین بار به دلیل اعتراض فعالان حامی فلسطین قطع شد. یک فعال با قطع سخنرانی بلینکن از او سوالاتی متوالی درباره دلایل حمایتهای آمریکا از کشتارها در غزه پرسید اما بلینکن به هیچ یک از آنها پاسخ نداد.
در یک رویداد دیگر، یک خبرنگار از بلینکن پرسید که چه احساسی دارد که میراثش بعد از ترک وزارت خارجه آمریکا نسلکشی است. او همچنین از وزیر خارجه آمریکا پرسید که چرا در دادگاه لاهه محاکمه نشده است.
گفته میشود این خبرنگار توسط مأموران امنیتی بازداشت شده و به خارج از جلسه هدایت شده است.
برخی از کاربران عکسی از بازداشت یک فرد در کنفرانس خبری بلینکن منتشر کردهاند که احتمال میرود مربوط به همین خبرنگار باشد.
آمریکا اصلیترین حامی رژیم اسرائیل در جنگ غزه در بیش از ۱۵ ماه گذشته بوده است.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آنطورکه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.
مقامهای رژیم اسرائیل هدف نظامی خود در این جنگ را نابودی حماس اعلام کردهاند. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران، حتی در فلسطین اشغالی امکان تحقق این هدف را زیر سوال بردهاند.
ارتش اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه به ارتکاب جرائم جنگی نظیر حملات کور به شهروندان در مناطق مسکونی (از جمله بمباران ساختمانها و بیمارستانها، پناهگاهها، مدارس و موسسات آموزشی و مراکز خدمات شهری) نسلکشی، کوچ اجباری، شکنجه و اعدام زندانیان، خشونت جنسی، تخریب آثار فرهنگی، تنبیه جمعی و رفتار نادرست با زندانیان فلسطینی متهم شده است.
چند ماه قبلتر دیوان بینالمللی دادگستری مستقر در لاهه اسرائیل را به ارتکاب نسلکشی در غزه متهم کرد.
رژیم صهیونیستی علیرغم مواجهه با محکومیتهای بینالمللی به دلیل ارتکاب جرائم جنگی در غزه همچنان از حمایت متحدانش به ویژه آمریکا برخوردار است.
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اکتبر ۲۰۲۳ گفته بود که دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا هیچ خط قرمزی برای اقدامات اسرائیل در نظر نگرفته است.