شناسهٔ خبر: 70844749 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

رییس جمهور سابق کره جنوبی حاضر به شرکت در بازجویی نیست

صاحب‌خبر -

شفقنا- وکیل رییس جمهور بازداشت شده کره جنوبی می‌گوید او در بازجویی شرکت نخواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: درحالیکه سیستم قضایی کره جنوبی با تحقیقات جنایی سعی دارد بداند آیا یون سوک یول با درخواست حکومت نظامی خود مرتکب شورش شده است یا خیر، وکیل وی اعلام کرده او روز پنجشنبه در دومین جلسه بازجویی خود شرکت نخواهد کرد.

یون، اولین رئیس جمهور کره جنوبی است که دستگیر می‌شود. او عصر چهارشنبه پس از امتناع از همکاری به بازداشتگاه سئول منتقل شد و یک شب را در سلول انفرادی سپری کرد. مقامات 48 ساعت فرصت دارند تا از رئیس جمهور تعلیق شده بازجویی کنند و پس از آن باید او را آزاد کنند یا به دنبال صدور حکمی برای بازداشت او تا 20 روز باشند. امتناع یون از همکاری با بازرسان در حالی صورت می گیرد که دادگاه قانون اساسی قرار است دومین جلسه دادگاه استیضاح او را برای تعیین اینکه آیا او را برای همیشه برکنار کرده یا اختیارات ریاست جمهوری اش را بازگرداند، برگزار کند.

رییس جمهور سابق چند روز پیش و پس از درگیری میان نیروهای امنیتی و گارد محافظتی وی سرانجام در محل اقامتگاهش بازداشت شد. او متهم است با ایجاد حکومت نظامی که البته شکست خورد، سعی در بی‌ثبات کردن کشور داشته است. اگر اتهامات او ثابت شود با اعدام یا حبس ابد مواجه خواهد شد.

این خبر را در رویترز ببینید