به گزارش خبرنگار مهر، احمد جوانمرد پیش از ظهر پنجشنبه در نشست ۸ تخصصی تبیین آموزههای علوی در آئینه تعزیه، فرهنگ و ادبیات عامه در محل فرهنگسرای شهر ساوه که با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از شبیه خوانان منطقه ساوه برگزار شد، اظهار کرد: پرداختن به هنرهای مرسوم در منطقه ساوه اصلی ترین رسالت دستگاه فرهنگی این شهرستان است و در این میان هنر شبیه خوانی مردمیترین هنر ساوجی ها به شمار میرود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه گفت: ارتقای سطح دانش شبیه خوانان و تشکیل بانک اطلاعاتی گروهها و برگزاری سوگواره شهرستانی از اقداماتی است که در اداره ارشاد در دست مطالعه است و در حد توان و بضاعت خود حمایت از این هنر مردمی که رنگ و بوی ابا عبدالله الحسین علیه السلام را به خود گرفته است در دستور کار قرار دادهایم.
جوانمرد ادامه داد: عملیاتی شدن فرهنگ علوی به این است که همه ما باور کنیم نجات، سعادت و عاقبت به خیری ما، منوط به اجرای این فرهنگ است و باید تمام ظرفیتها را بکارگیری کنیم فرهنگ علوی را در زندگی فردی و اجتماعی پیاده سازی کنیم.
وی تأکید کرد: بر این باوریم که در پرتوی فرهنگ علوی، امکان غلبه بر تمام مشکلات و معضلات فعلی کشور وجود دارد و گام اول برای این مهم، تبیین دقیق شاخصههای فرهنگ علوی به مردم و جامعه است.
در پایان از ۵ شبیه خوان پیشکسوت ساوه و پیر غلام اهل بیت (ع) با اهدای لوح تقدیر و تابلوی تایپوگرافی امام علی تولیدی حوزه هنری استان مرکزی تجلیل به عمل آمد, مسیح الله کریمی، عباس خسرو انجم، محمد اسماعیل شریعتی، اسماعیل حیدری و رضا رحیمی از جمله شبیه خوانان پیشکسوت ساوه هستند که مورد تجلیل قرار گرفتند.