حجت الاسلام والمسلمین اصغر عرفانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین در رابطه با موضوع اعتکاف گفت: اعتکاف در زندگی دنیوی و اخروی برکات و آثار روحی و معنوی بسیاری دارد که شرط تداوم آن در زندگی، حفظ ارتباط با مفاهیم نماز به عنوان مهمترین عبادت است.
مدیر حوزه علمیه قزوین تصریح کرد:در حقیقت اعتکاف تجدید عهد در خلوت دوست و تضمین عملیات و تحقق بخشی آن در حوزه های فردی ، اجتماعی و سیاسی و وفای به پیمانها ست.یعنی غنی سازی سه روز اعتکاف بمنظور پرتو افکنی و نور افشانی در حیات زندگی انسانهاست و منشاء حرکت و تحرکات و فعالیتهای مثبت میدانی است.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: در راستای تداوم این آثار و برکات باید به شرایط اعتکاف متوسل شد که همان خلوص قلب و بریدن از خاک و متوسل شدن به افلاک است یعنی چشم از خاک برداشتن و نظر به افلاک دوختن.
دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: کسی که معتکف میشود و از لذات و جاذبههای دنیا و فضای زندگی شخصی دل میکند در جایگاه کسی قرار میگیرد که طواف خانه خدا را انجام داده است چراکه همه شرایط برای عبادت خالصانه در اعتکاف مهیاست.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: نیاز به نیایش و راز و نیاز با معبود در هر بندهای به شدت حس میشود و یکی از راههای برآورده کردن این نیاز گوشهنشینی و خلوت با خدا همراه با تقواست.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی تصریح کرد: اعتکاف اثرات مثبت زیادی دارد که از جمله آن، تقویت و افزایش ایمان است؛ انسان با تمرکز بر عبادت و تفکر میتواند ایمان و عمق دینی خود را تقویت و ارتباط نزدیکتری با خداوند پیدا کند.وی ادامه داد: اعتکاف فرصت مناسبی است برای بررسی و محاسبه نفس. "حاسَبُوا قَبلَ اَن تُحاسَبوا؛ به حساب اعمالتان رسیدگی کنید قبل از آنکه، خداوند به آنها رسیدگی کند.
وی اظهار کرد: زمان اعتکاف انسان برای رهایی از تعلقات مادی و دلبستگی دنیوی به گوشه خلوت و دور از همه تعلقات مادی پناه می برد و با خدای خود نجوا می کند تا کدورت وزنگار را از چهره جان بزدایید.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین همچنین از دست اندرکاران امر برگزاری اعتکاف تقدیر نمود.
انتهای پیام /