شناسهٔ خبر: 70828913 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

ناو «زاگرس» پیشرفته‌ترین سلاح ایران در جنگ الکترونیک

اولین ناو اطلاعاتی سیگنالی کشور با نام زاگرس به سازمان رزم نیروی دریایی ارتش الحاق شد. این ناو، رده جدیدی در شناور‌های نیروی دریایی است که حاصل کار متخصصان نیروی دریایی ارتش، صنایع دریایی وزارت دفاع و شرکت‌های دانش‌بنیان است. از مهم‌ترین شاخصه‌های عملیاتی این شناور، وجود حسگر‌های الکترونیکی، دکل یکپارچه پیشرفته با محاسبه دقیق اثرات امواج الکترومغناطیس، توانایی رهگیری عامل و غیر عامل، عملیات سایبری و مانیتورینگ هوشمند است.

صاحب‌خبر -

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش، در مراسم الحاق ناو اطلاعاتی_سیگنالی زاگرس که در منطقه سوم نبوت نیروی دریایی برگزار شد، با درود به روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز منطقه سوم نبوت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران مفتخر است قدوم مبارک فرماندهان، یادگاران، دانشمندان و مسئولین محترم لشکری و کشوری را بر دیدگان خود داشته باشد که در مراسم بسیار ارزشمند و پر افتخار الحاق یکی از بی‌نظیرترین دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که حاصل تلاش شبانه روزی رزمندگان عزیز در عرصه دفاع و علم و دانش و صنعت کشور است، حضور دارند.

به گزارش ایسنا، امیر دریادار ایرانی ادامه داد: با توجه به تمامی تدابیری که از طریق سلسله مراتب به نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغ می‍شود شبانه‍روز تلاش می‌کنیم تا حاصل عملکردمان افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران و اعتلای این نظام مقدس باشد و طوری عمل شود که رضایت فرمانده معظم کل قوا، فرماندهان و به ویژه شهدای عزیزمان را به همراه داشته باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهارکرد: ناو اطلاعاتی سیگنالی زاگرس چشم بیدار و بینای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عمق دریا‌ها و اقیانوس‍ها خواهد بود.

امیر دریادار ایرانی با تاکید بر اینکه ناو زاگرس گنجینه بسیار ارزشمندی برای نیرو‌های مسلح است، ادامه داد: در ساخت این یگان آخرین دستاورد‌ها در حوزه‌های الکترومغناطیس، الکترونیک، سایبر در سطوح زیر سطحی، سطحی و هوا صورت گرفته است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تمام تجهیزات ناو زاگرس ایرانی بوده و توسط جوانان غیرتمند کشور عزیزمان ساخته شده است، عنوان کرد: ما این نیازمندی را به دلیل تسلط و اشراف اطلاعاتی در راستای تامین امنیت پایدار دریایی در منطقه اقیانوس‌های هند، آرام و اطلس و همه آبرا‌ها دنبال و امروز به آن دست پیدا کردیم.

 

برچسب‌ها: