به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی (علیه السلام) و روز مرد مصادف با روز پدر، بانک تجارت شامگاه گذشته مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به حساب کارکنان و مستمری بگیران بانک تجارت واریز کرد. مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان وام نیز توافق شد که به زودی...
ممنوعیت به کارگیری مستمری بگیران به استثنای این دو گروه
معاون بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی در تشریح جزئیات این بخشنامه به قسمت اول بخشنامه “استخدام و بکارگیری مجدد ایثارگران و ایثارگران در دستگاه های اجرایی” اشاره و خاطرنشان کرد: استخدام مجدد است اما برای ایثارگران و آزادگان در برنامه ششم امدادی در نظر گرفته شده و به برنامه هفتم نیز تعمیم داده شده است که ایثارگران در صورت بازنشستگی قبل از تصویب قانون برنامه هفتم سنوات بازنشستگی به پایان نرسیده و سن آنها کمتر از ۶۵ سال و سابقه خدمت کمتر از ۳۵ سال باشد، می توانند به مؤسسات مراجعه و در مؤسسات مربوطه به اشتغال خود ادامه دهند.
شرط بازگشت به کار برای افراد آزاد شده
شیری ادامه داد: بر اساس بند «ز» ماده ۸۷ قانون برنامه ششم که به برنامه هفتم تسری داده شده است، آزادگانی که زودتر از ۳۰ سال سابقه خدمت به دلیل دو برابر شدن سابقه اسارت بازنشسته شده اند نیز متضرر می شوند. ، ممکن است یک بار باشد و با رعایت شرط سنی زیر ۶۵ سال، ۳۰ یا ۳۵ سال خدمت خود را با بازگشت به خدمت کامل کنند و سپس با همان سوابق دوران اسارت خود را کامل کنند. به بازنشستگی برود
نحوه محاسبه مستمری جدید سالمندی
وی در ادامه نحوه محاسبه مستمری جدید سالمندی خود را تشریح کرد: زمانی که این افراد به مدت دو سال یا بیشتر به کار بازگردند و به کار بازگردند، بر اساس ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی و تبصره ذیل محاسبه با جدید، حقوق آنها اعاده می شود. دستمزد و کل سوابق اما در صورتی که استخدام مجدد کمتر از دو سال قبل اتفاق افتاده باشد، مستمری این بازنشستگی و مستمری قبلی نیز در اندوخته نگهداری می شود و طبق قانون افزایش می یابد و پس از ترک شغل دوم، میزان مستمری در رابطه استخدامی اعمال می شود: شغل دوم محاسبه می شود و با مشاغل قبلی حقوق بازنشستگی و سود انباشته می شود.
جزئیات مستمری خانواده شهدا
معاون بازنشستگی اداره کل بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به “مستمری همسر و فرزندان ایثارگران”، افزود: طبق بند ک ماده ۸۷ قانون برنامه ششم کلیه فرزندان و همسران شهدا ایثارگران هستند، مشمولان موسسات موضوع ماده ۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می توانند پس از ۸ سال بازنشستگی با حقوق کامل به خدمت بازگردند. در صورت داشتن حداقل ۲۲ سال سابقه پرداخت بیمه ماده ۳۱ جدول هفتم بازنشسته شوند. پیدا کرده است
شیری تصریح کرد: مزایای ذکر شده در این بخشنامه شامل جانبازان امنیتی و ایثارگران و مدافعان حرم نیز می شود.
بازگشت کهنه سرباز به جزئیات خط مشی خدمات
بخشهایی از بخشنامه بازنشستگی و بازنشستگی با سنوات تحصیلی ایثارگران به شرح زیر است:
الحاق سه بند به فصل هفتم بازنگری و جمع بندی بخشنامه بازنشستگی:
اعاده به خدمت و اعاده خدمت جانبازان و برون رفتگان در دستگاه های اجرایی
بازنشستگی همسر و فرزندان شهدا
تعمیم مزایا و امتیازات شهدا به جانبازان امنیت، شهدا و مدافعان حرم
نمایندگان محترم مجلس
مدیران مستقل دفاتر مرکزی
مدیران کل تامین اجتماعی استان
موضوع: الحاق سه بند به فصل هفتم بخشنامه بازنگری و جمع بندی بازنشستگی در خصوص موضوعات بکارگیری و اعاده خدمت ایثارگران، مشمولان برائت در دستگاه های اجرایی، بازنشستگی همسر و فرزندان شهدا و گسترش مزایا و امتیازات. شهدا به جانبازان و شهدای امنیت و مدافعان حرم.
به موجب بازنگری و خلاصه بخشنامه شماره ۱۳۱۹۶/۹۷/۱۰۰۰ بازنشستگی مورخ ۹ آبان ۱۳۹۷ و در راستای اجرای مواد (۸۶) تا (۹۱) قانون برنامه پنج ساله ششم اقتصادی، اجتماعی و اقتصادی. توسعه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اجرای بند (۱) (۲) بند «ت» ماده ۳۱ قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه، بندهای زیر به شرح زیر است. ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ فصل هفتم بخشنامه پیوست می باشد.
نحوه محاسبه مستمری جدید سالمندی
محاسبه مستمری جدید سالمندی با حداقل دو سال سابقه کار تمام وقت و پرداخت حق بیمه و احراز شرایط مستمری این افراد تحت تکفل (مطابق مفاد بندهای «ج» و «ز» ماده ۸۷. از قانون). به برنامه پنج ساله ششم توسعه …) با رعایت مفاد ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی و تبصره ذیل و در صورت عدم رعایت شرایط فوق، مکانیزه سازی مستمری ها انجام شود. در این راستا با هماهنگی مشاوره مدیریت، ارائه خدمات مکانیکی از تاریخ اعاده به خدمت افراد مذکور جهت صدور مستمری جدید سالمندی به تعداد مستمری قبلی و با رعایت کلیه ضوابط و مقررات قانونی می باشد. .