شناسهٔ خبر: 70816687 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

انصارالله یمن: «با چندین پهپاد به اهدافی در تل‌آویو حمله کردیم/با موشک کروز هم نیروگاه برق در ایلات را هدف گرفتیم»

صاحب‌خبر -

شفقنا-انصارالله یمن از انجام حملات موشکی و پهپادی به اهدافی مهم در عمق اراضی اشغالی خبر داد.

به گزارش شفقنا به نقل از المسیره، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای که قرائت کرد، اظهار داشت:«در یاری رساندن به مردم فلسطین و مجاهدان آن و نیز در واکنش به جنایات در حق برادرانمان در غزه و در چارچوب مرحله پنجم نبرد فتح موعود و جهاد مقدس و پاسخ به تجاوزگری اسرائیل به کشورمان، یگان پهپادی نیروهای مسلح یمن عملیات نظامی ویژه‌ای ترتیب داده و اهدافی وابسته به دشمن اسرائیلی را در منطقه اشغالی یافا با چندین فروند پهپاد مورد حمله قرار داد.

یگان موشکی نیروهای مسلح یمن نیز به کمک خداوند با موشک کروز نیروگاه برق اسرائیل در منطقه ام‌الرشراش(ایلات) در جنوب فلسطین اشغالی را هدف گرفت و به لطف خداوند هر دو عملیات به اهداف خود رسیدند.

نیروهای مسلح یمن به زودی عملیات نظامی بیشتری علیه دشمن اسرائیلی انجام خواهد داد و به کمک خداوند قادر به هدف گرفتن اهداف نظامی بیشتری در اسرائیل طی مرحله آتی در حمایت و پشتیبانی از مقاومت فلسطین است و این عملیات تا توقف تجاوزگری‌ها علیه غزه و رفع محاصره آن، ادامه خواهد یافت.»

منبع: المسیره