امیر یوسفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: قطعیهای مکرر برق خسارتهای زیادی را به بخش تولید وارد کرده و صنایع با مشکلات زیادی مواجه شدهاند.
وی با بیان اینکه خسارت قطعی برق به صنایع غذایی بیش از دیگر بخشها بوده است، گفت: از زمانی که مواد اولیه وارد خطوط تولید میشود تا زمان بستهبندی دستکم بین یک تا دو ساعت زمان میبرد اما در ماههای اخیر بدون اطلاع قبلی برق صنایع را قطع میکنند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران افزود: این شرایط خسارت زیادی را به تولیدکنندگان وارد کرده است ضمن اینکه ماشین آلات خطوط تولید نیز به دلیل نوسانات برق، آسیب جدی میبینند. تداوم این وضعیت لطمه سنگینی به صنایع غذایی خواهد زد، متاسفانه در ناترازیها اولین جایی که نشانه گرفته میشود صنایع است. در حالی که با توجه به اهمیت تولید و به ویژه صنایع غذایی انتظار داریم که دولت نگاه ویژه ای به این بخش داشته باشد. قطعیهای برق بدون اطلاع قبلی سبب وقفه و کاهش تولید و حتی فسادپذیری مواد اولیه شده و کسی هم این خسارتها را جبران نمیکند.
یوسفی با انتقاد از سیاستهای وزارت نیرو گفت: این وزارتخانه نباید فقط به دنبال افزایش مبلغ قبضهای برق باشد. هر روز صبح پیامک برای تولیدکننده صادر میشود و هشدار قطع برق در صورت عدم پرداخت قبوض را میدهند در حالیکه باید برای جبران خسارتها نیز اقدام شود.
انتهای پیام/
∎