شناسهٔ خبر: 70806284 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

اعتکاف، فرصتی طلایی برای بازگشت به خویشتن و ارتباط با خداوند است

حوزه/مدیر مدرسه علمیه الزهرا (س)اراک گفت:اعتکاف، فرصتی طلایی برای بازگشت به خویشتن و ارتباط با خداوند است. این عمل معنوی که در ماه رجب انجام می‌شود، پیام‌های ارزشمندی برای جامعه امروزی دارد.

صاحب‌خبر -

خانم منصوره حاج محمد حسینی مدیر مدرسه علمیه الزهرا (س)اراک در پاسخ به این سوال که فریضه معنوی اعتکاف چه پیامهایی برای جامعه امروزی دارد؟ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک اظهار داشت: شهد شیرین عبودیت حق در عین توجه و اخلاص، نعمت استثنائی خدای مهربان در ماه شریف رجب به اهل ذکر و شکر است. آنان که خدا را با چشم دل نظاره گر و جمال دل آرای او را در تمامی اجرام عالم و آدم جستجو می کنند.

وی گفت: خلوت دلپذیر سحر و ندای ملکوتی اعتکاف، "رجبیون" را به قرب پروردگار خویش رسانده و مشکلات فردی و اجتماعی را در سایه دعا و نیایش حل می کند.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا افزود : در اعتکاف، دعا وعبادت ناب متبلور است .

حاج محمد حسینی در ادامه بیان کرد: ماه پر برکت رجب که (ماه ولایت) است، زمینه دخول در ماه پر برکت شعبان که (شهر رسالت) است و این دو ماه، زمینه ورود برای (شهر الله) که ماه مبارک رمضان است، خواهد بود.

وی در ادامه گفت: مهم ترین راه برای عبادت، همان خلوت و پرهیز از کثرت است . هر چه انسان از کثرت فاصله داشته باشد، در عبادت، کامیاب تر است که ( اعتکاف ) از همین جهت محترم و معتبر است .

حاج محمد حسینی اضافه کرد: اعتکاف برای آن است که: اولاً: دلهای بی زیور، آرایش پیدا کند، و ثانیاً :دلهای ناآرام، آرام بشود.

وی تصریح کرد:در اعتکاف برای آدمی یک حالت خوب و سرشار از معنویتی ایجاد می شود که این حس و حال را در کمتر زمانی می توان کسب کرد چرا که :

۱- انسان در این ۳ روز از بسیاری از امور فاصله گرفته است.

۲- او به درون خود سری می زند و خود را پس از واکاوی می یابد.

۳- درون آفرین را در درون خود مشاهده می کند ،با او سخن می گوید و با او مناجات می کند .

۴- آنگاه احساس می کند که اگر نقصی دارد، این نقص را او به کمال تبدیل می کند؛ اگر عیبی دارد، این عیب را او به صحت تبدیل می کند . چون وقتی خدا را مشاهده کرد، آثار الهی را می بیند .

و در نهایت انسان معتکف به تمام معنا خود را به مبدأ عالم و انسان کامل نزدیک میکند و نزدیک می‌بیند. (هنیئا له)

وی در پایان خاطرنشان ساخت: این تصفیه و پالایش روح ، تطهیرفردی و در نهایت پالایش معنوی جامعه را بدنبال خواهد داشت که نیاز مهم جامعه امروز، حصول این هدف مقدس یعنی تکثیر روحیه انسانی، ولایی و خدا خواهی است.