شناسهٔ خبر: 70804849 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام جمعه شهرستان بیجار در گفت و گو با تقریب:

آیات «الذین آمنوا وعملوا الصالحات» در وصف امیرالمؤمنین علی(ع) است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی خوشیدی با بیان اینکه آیات «الذین آمنوا وعملوا الصالحات» در وصف امیرالمؤمنین علی(ع) است؛ عنوان کرد: حضرت علی(ع) شریف‌ترین و برجسته‌ترین صالحان زمین و دوران هستند و این ویژگی‌ها در قرآن کریم و در منابع اهل سنت به وضوح آمده است.

صاحب‌خبر -
حجت‌الاسلام والمسلمین علی خوشیدی امام جمعه شهرستان بیجار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ضمن تبریک میلاد با سعادت امیرالمؤمنین علی(ع)، به بررسی اهمیت و جایگاه حضرت علی(ع) در قرآن کریم پرداخت و گفت: "آیات قرآن که با عبارت «الذین آمنوا وعملوا الصالحات» آغاز می‌شود، به وضوح در وصف امیرالمؤمنین علی(ع) است.

وی همچنین با اشاره به اسناد معتبر اهل سنت افزود که در منابع مختلف اهل سنت، این موضوع به طور صریح ذکر شده است.

حجت‌الاسلام خوشیدی بیان داشت: حضرت علی(ع) از بزرگترین شخصیت‌های تاریخ اسلام و از شخصیت‌هایی هستند که در قرآن کریم به بسیاری از ویژگی‌های ایشان اشاره شده است.

 وی ادامه داد: در کتاب‌های معتبر اهل سنت، خصوصاً در آثار بزرگانی همچون حاکم حسکانی، از ابن عباس نقل شده که هر آیه‌ای که با عبارت «الذین آمنوا وعملوا الصالحات» ذکر می‌شود، منظور از «عمل صالح» در این آیات، حضرت علی(ع) است.

امام جمعه بیجار با تأکید بر این نکته که امیرالمؤمنین علی(ع) تنها کسی است که به این عنوان و ویژگی‌ها شایسته است، گفت: حضرت علی(ع) شریف‌ترین و برجسته‌ترین صالحان زمین و دوران هستند و این ویژگی‌ها در قرآن کریم و در منابع اهل سنت به وضوح آمده است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مطالعه و تعمق در آموزه‌های دینی، به جوانان توصیه کرد که از فرصت‌های معنوی مانند اعتکاف بهره‌برداری کنند و گفت: یکی از بهترین فرصت‌ها برای جوانان اهل مطالعه، ایام اعتکاف است لذا در این ایام، به ویژه در روزها و شب‌هایی که در جمع معتکفین حضور دارند، توصیه می‌کنم کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه را مطالعه کنند چون نهج‌البلاغه نه تنها یکی از منحصر به فردترین کتب تاریخ بشر است، بلکه درک عمیق از شخصیت حضرت علی(ع) را برای فرد ممکن می‌سازد.

حجت‌الاسلام خورشیدی در پایان افزود: شخصیت حضرت علی(ع) مانند اقیانوسی بزرگ است که باید در ظرف وجودی خودمان تلاش کنیم تا به عمق آن پی ببریم و از معارف ایشان بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/