به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین محسن مظاهری در جلسه کارگروه بانکها و بیمههای استان اصفهان اظهار داشت: بانکها مردم را در جهت سرمایهگذاری در راستای ارتقاء وتقویت تولید و توسعه صنعت کشور تشویق کنند و آنها را در پروژهها شرکت دهند.
وی تصریح کرد: وامهای بانکی با مشارکت مردم به سمت سوی دستگیری از نیازمندان در موضوعات مختلفی همچون ساخت مسکن، ترویج ازدواج، تامین جهیزیه و درمان سوق داده شود و بانکها در این خصوص تلاش جدی داشته باشند.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان به تبلیغات بانکها در راستای جذب سرمایههای مردم اشاره کرد و افزود: امروز تبلیغات بانکها جهت جذب سرمایهها و مشارکت مردمی با اختصاص سودهای آنچنانی و جوایز بزرگ صورت میگیرد که این تبلیغات یک اشتباه بزرگ است؛ بلکه تبلیغات جذب سرمایههای مردم باید برای کارهای خیر و عام المنفعه باشد که موجب جلب رحمت و برکت الهی میشود.
وی بیان کرد: باید مشارکت مردم در راستای ارتقاء تعاون و همکاری و پیشرفت صنعت و تقویت تولید درجهت پیشبرد اهداف نظام اسلامی شود. در جامعه باید برای مسئله پس انداز مردم در بانکها تبیین صورت بگیرد که این پساندازها برای رفع مشکلات جامعه صرف خواهد شد.
مظاهری گفت: در بانکها باید پسانداز و سرمایهگذاری مردم را به گونهای مطرح کنیم که این مشارکت باعث رفع مشکلات آحاد جامعه شود و این موضوع را هم در نظر بگیریم که این مشارکتها بیش از هفتاد برابر پاداش(یعنی برکت) از سوی خداوند خواهد داشت.
وی با اشاره به بیانات آیتالله ناصری(ره) تصریح کرد: آیتالله ناصری همیشه میفرمودند مردم از برکت غافل شدند و همه به سمت کسب سود بیشتر حرکت میکنند و آن چیزی که زندگیها را پایدار میکند برکت است نه سود که متاسفانه از این مهم غافل شدیم.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان با اشاره به اقتصاد غرب اظهار داشت: اقتصاد غربی دعوت به سود بیشتر جهت سرمایهگذاری و جذب مشارکت مردم میکند که این با اقتصاد اسلامی سازگاری ندارد و متاسفانه در نظام اسلامی با اقتصاد اسلامی فاصله زیادی داریم که جلسات این کارگروها و بررسیهای مشکلات باعث میشود دوباره به سمت اقتصاد اسلامی حرکت کنیم.
وی به اهمیت برگزاری کارگروه ها اشاره و افزود: کارگروهها باعث تبادل اطلاعات و نظرات میشود که باید با نظرات و پیشنهادات سنجیده و کارشناسی شده بتوانیم در راستای ارتقاء مجموعهها حرکت کنیم و این پیشنهادات به مرکز ارائه و باعث رفع مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، شود.
مظاهری با اشاره به رسالت اجتماعی بانکها و بیمهها گفت: رسالت اجتماعی بانکها و بیمهها ارتقای سطح معرفتی و آگاهی آحاد جامعه نسبت به قوانین است که باید در این مسئله هم تلاش جدی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: احیای ارزشهای الهی و پیوند زدن آن به کارهای روزمره و مسائلی اقتصادی که جامعه را به خود مشغول کرده یک معروف بزرگ است .
انتهای پیام/163/.
∎