خبرگزاری مهر، گروه استانها: مسجد هاجره خاتون در محله سرتپوله سنندج این روزها میزبان بانوانی است که سالها زندگی خود را وقف تربیت فرزندان و تقویت بنیان خانواده کردهاند و اکنون قصد دارند با آموزش قرآن کریم و بکارگیری آیات کلام الله معنویت را درون خانههای خود تقویت کنند.
اینجا بانوان روزانه در کنار مقبره بی بی هاجره خاتون که وی را خواهر امام رضا (ع) میشناسند گرد هم آمدهاند تا در جوار بی بی آیات الهی بیاموزند و تقرب به خداوند را توشه آخرت کنند.
ورود به مسجد شوق آموختن قرآن را افزایش میدهد
فاطمه خانم ۵۷ سال دارد و از بانوانی است که سالهاست از حضور در مسجد و خواندن قرآن لذت میبرد، وی میگوید: هر روز که روخوانی چند آیه از قرآن را میآموزم بیشتر شوق یادگیری این کتاب آسمانی را پیدا میکنم.
وی بیان کرد: کسانی که در زندگی روزمره خود فرصت لازم برای یادگیری دارند حتماً با مراجعه به مساجد از این نعمت که به صورت رایگان و توسط امام جماعت مسجد برگزار میشود، بهره ببرند.
وی اضافه کرد: در منزل هم آنچه آموختم برای فرزندانم میخوانم تا آنها نیز در کنار دروس مدرسه از کلام الهی بهره ببرند.
این بانوی سنندجی اضافه کرد: چند سال پیش خانمی دیگر از همسایههایشان که خود مربی قرآن بود من را به کلاسهایش دعوت کرد و از همانجا به حضور در کلاسهای قرآنی علاقمند شدم.
یادگیری قرآن کریم سن و سال نمیشناسد
ماموستا مختار فرجی امام جماعت مسجد جامع سنندج و مدرس این کلاس قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آموزش قرآن کریم سن و سال نمیشناسد و باید همه افراد جامعه از کودکی تا بزرگسالی برای یادگیری کتاب قرآن تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون خوشبختانه مراکز و خانههای قرآنی فراوانی در محلات و مساجد استان شکل گرفته که هرکدام میتواند زمینهساز جذب و گرایش افراد جامعه به سمت فعالیتهای قرآنی باشد.
مربی کلاسهای قرآنی مسجد هاجره خاتون سنندج یادآور شد: آموزش قرآن کریم و یاد دادن آن به دیگران نزد پروردگار از جایگاه ارزشمندی برخوردار است و فعالان قرآنی باید با برگزاری کلاسها و کارگاههای حوزه قرآن کریم در رشتههای مختلف زمینه آموزش افراد جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان و مادران را فراهم آورند.
کاهش آسیبهای اجتماعی ثمره عمل به آیات الهی
ماموستا فرجی تصریح کرد: آموزش قرآن کریم و عمل به دستورات پروردگار میتواند منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی و رشد و تقویت روحیه دینی و معنوی در افراد باشد که این مهم به رشد و سعادت فردی و اجتماعی منجر میشود.
وی اذعان کرد: تا زمانیکه قرآن کریم در بین افراد جامعه آموزش داده شود و مورد توجه قرار گیرد جامعه دینی و اسلامی ما پایدار خواهد ماند و روح معنویت در میان مردم میدرخشد.
وی اضافه کرد: تلاش امروز ماموستایان و مربیان قرآنی در مساجد آموزش کلام الهی است و باید این مهم تقویت شود و روز به روز در مساجد، مراکز قرآنی و کلاسهای مدارس رو به گسترش باشد.
این مربی قرآنی و روحانی اهل سنت سنندج به اهمیت آموزش قرآن کریم به بانوان اشاره کرد و یادآور شد: آموزش قرآن کریم به مادران و بانوان جامعه منجر به تحکیم بنیان خانواده میشود و فرزندانی صالح و مؤمن را به آینده جامعه تقدیم میکند.
بانوانی که در مراکز قرآنی و یا مساجد ساعاتی از روزهای خود را برای یادگیری مباحث قرآنی و دینی صرف میکنند قطعاً میتوانند امید، آرامش، انگیزه را به خانواده خود تزریق کنند و زمینه رشد و سعادت خود را نیز فراهم کنند.
وجود چنین بانوانی بیشک الگویی مناسب برای فرزندانی خواهد بود که در آینده میتوانند با قلب آکنده از معنویت و افکاری آرامتر و آشناتر به مباحث دینی و اسلامی در جامعه رشد کنند.