شناسهٔ خبر: 70771058 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

طراحی دستیار هوش مصنوعی مدیریتی توسط محققان دانشگاه امیرکبیر

سامانه کاوانیتا (پلتفرم تمام‌دیجیتال حمکرانی و مدیریت هوشمند سازمان) و به نوعی دستیار هوشمند مدیریت در سازمان‌ها توسعه‌یافته توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همایش حسابرسی فناوری اطلاعات و رونمایی از سامانه کاوانیتا (پلتفرم تمام دیجیتال حمکرانی و مدیریت هوشمند سازمان) در این دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر متشکل از 10 دانشکده، 20 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی است که اغلب در حوزه های فنی و مهندسی فعالیت می‌کنند. یکی از پژوهشکده‌های فعال دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشکده فناوری سلامت و یکی از حوزه‌های کاری این پژوهشکده برگزاری برنامه‌های مختلف علمی کوتاه‌مدت است.

رهایی با اشاره به تلاش دانشگاه برای استفاده از استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود افزود: طی تفاهم نامه‌ای با شرکت ملی انفورماتیک تعاملات بانک مرکزی با محوریت فعالیت پژوهشکده سلامت، قرار شد مجموعه‌ای کمکهای ویژه در ارتباط با پیاده سازی مدیریت ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری و فصل 9 آن مبنی بر حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات موسسات اعتباری را انجام دهیم. همچنین برنامه ریزی صورت گرفت تا این نوع نشست‌های کوتاه مدت بین دانشگاه و بانک مرکزی شکل بگیرد. طراحی سامانه کاوانیتا (پلتفرم تمام دیجیتال حکمرانی و مدیریت هوشمند سازمان) نیز در راستای همین تفاهم‌نامه انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: نظام بانکی و فعالیتهایی که در نظام بانکی و اعتبارات صورت می‌گیرد امروز محور فعالیتهای اقتصادی کشور است. باید کم کم به سمت فناوری‌های پیشرفته و استفاده از این فناوری ها در حوزه‌های مختلف حرکت کنیم. برگزاری این برنامه ها حتما به فعالان این نظام کمک می کند تا سطح اطلاعات و آگاهی‌های آنها برای ارائه خدمات بهتر افزایش یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از فعالیت‌های اصلی در این دانشگاه را هوش مصنوعی دانست و تاکید کرد: پژوهشکده بزرگ هوش مصنوعی را در دانشگاه در همین راستا راه اندازی کردیم که امروزه به بسیاری از سازمان های مختلف ملی اعم از معاونت علمی ریاست جمهوری تا بخش های دفاعی و خدماتی مثل بنیاد مستضعفان خدمات ارائه می‌دهد.

استفاده از ابررایانه دانشگاه امیرکبیر در حل مشکلات آموزشی

رهایی اظهار داشت: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز ارائه خدمات ابررایانه ای را از سال 1392 راه اندازی کردیم؛ به تدریج این ابررایانه تجهیز و توسعه پیدا کرد. طوریکه امروزه به عنوان بزرگترین ابررایانه نظام آموزشی کشور فعالیت می کند. می توان از این ابزار در زمینه مباحث مختلف در زمینه فناوری اطلاعات استفاده کرد.

وی اشاره ای به مهم ترین فعالیت های پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر کرد و گفت: این پژوهشکده در یک بخش در حوزه پژوهش و فناوری فعالیت می کند که طراحی ابزار مورد نیاز بانک ها نظیر طراحی فناوری اطلاعات بر اساس مدل های مختلف ترکیبی از این نوع فعالیت های پژوهشی و فناوری پژوهشکده است. بخش دوم فعالیت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر توانمندسازی و آموزش و برگزاری دوره های آموزشی با سازمان های مختلف نظام صنفی از این نوع فعالیت ها است.

به گزارش تسنیم، کاوانیتا یک پلتفرم تمام دیجیتال حکمرانی و مدیریت هوشمند سازمان است که با حمایت «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» آغاز به‌کار کرد و با گرد هم آوردن متخصصین با تجربه حوزه‌های کسب و کار و فناوری اطلاعات کشور در کنار گروهی از بهترین‌های نسل جوان علاقمند به تحول‌آفرینی سعی دارد پاسخی کارآمد و جدید به چالش‌های دیرینه حکمرانی و مدیریت هوشمندانه و ریسک محور بدهد.

مبنای شکل‌گیری کاوانیتا، آفرینش یک دستیار کاربلد و قابل اعتماد برای انجام ساده فرآیند پیچیده حکمرانی و مدیریت هوشمندانه و ریسک محور است. این سکوی تمام دیجیتال دستیار هوشمند شما برای طی مسیر پیچیده و چالش برانگیز حکمرانی، مدیریت، نظارت، حسابرسی، ارزیابی انطباق و اتخاذ تصمیمات اصلی و راهبردی خواهد بود.

انتهای پیام/