شناسهٔ خبر: 70767404 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

ماموستا کلشی‌نژاد در گفت‌وگو با تقریب:

باید از ظرفیت‌ نیروهای مختلف برای ایجاد وفاق ملی استفاده کرد/ «احساس تبعیض» سد راهی در همبستگی اجتماعی

مشاور استاندار آذربایجان‌غربی در امور اقوام، ادیان و مذاهب و امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: باید از ظرفیت‌ نیروهای مختلفی که در استان وجود دارد برای ایجاد وفاق ملی استفاده کرد و هدف این نیست که هر کس اعم از کرد و ترک و مسیحی با هر رفتار و عملکردی روی کار آید بلکه باید از ظرفیت‌های کارآمد، متعهد و انقلابی استفاده شود.

صاحب‌خبر -
ماموستا مامد کلشی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهمی که برای ایجاد وفاق ملی لازم است اتحاد، همبستگی و انسجام است که باید آن را حفظ کرد اظهار داشت: تلاش دشمنان در سالیان متمادی بر این بوده که در کشورمان اختلاف‌افکنی کرده و حکومت کنند و در این اثنا برخی کاسبان قومی و مذهبی نیز در حال فعالیت بوده و از خارج از کشور هدایت می‌شدند هر چند که رهبر معظم انقلاب اسلامی با فرمایشات خویش همه نقشه‌های آنان را نقش بر آب کردند.

وی تصریح کرد: علاوه بر آن مردم، روحانیان، علما، اندیشمندان، اساتید دانشگاهی، اصحاب رسانه و تمامی اقشار جامعه به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه توسعه، پیشرفت، بالندگی و امنیت پایدار، در سایه اتحاد، انسجام و وفاق ملی حاصل می‌شود و همه باید دست به دست هم داده تا بتوانند با این وفاق، قله‌های مختلف سعادت و پیشرفت و توسعه را برای خود،کشور و آذربایجان‌غربی به عنوان یکی از استان‌های استثنایی ایران که تابلویی از تمام میهن است، به ارمغان آورند.

مشاور استاندار آذربایجان‌غربی در امور اقوام و مذاهب و امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: آذربایجان‌غربی دارای کثرت اقوام، ادیان و مذاهب است و اقشار مختلف در سالیان متمادی در این منطقه زندگی می‌کنند و علاوه بر آن هر زمانی که با برخی ناملایمات از سوی دشمنان مواجه شدند اجازه ندادند که دشمن به مقاصد شوم خود برسند.

 «وفاق ملی» تنها راه رسیدن به توسعه

وی با اشاره به اینکه مردم این استان همواره در کنار یکدیگر به خوبی و خوشی زندگی کرده‌اند بیان کرد: امروز هم به این نتیجه رسیده و به آن اذعان می‌کنند که تنها راه رسیدن به توسعه، «وفاق ملی» بوده و خوشبختانه امروز بیش از هر زمان دیگری تلاش استاندار آذربایجان‌غربی و نماینده ولی‌فقیه در استان تمامی برای ایجاد اتحاد، انسجام و وفاق ملی است.

ماموستا کلشی‌نژاد خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های مهمی که در راه تحقق اتحاد و وفاق ملی وجود دارد استفاده از تمامی ظرفیت‌ها اعم از اقتصادی و مرزی بوده که این خود ظرفیت‌های بزرگی برای پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن در داخل استان نیز استفاده از ظرفیت‌های موجود مذاهب، اقشار، اقوام و افکار مختلف برای پیشرفت و توسعه استان و همچنین برای برقراری امنیت، دلگرمی و اعتماد به نفس تمامی اقشار و مذاهب و ادیان می‌تواند ثمربخش باشد.

باید از ظرفیت‌ نیروهای مختلف برای ایجاد وفاق ملی استفاده کرد

مشاور استاندار آذربایجان‌غربی در امور اقوام و مذاهب و امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: بی‌تردید باید از ظرفیت‌ نیروهای مختلفی که در استان وجود دارد برای ایجاد وفاق ملی استفاده کرد و در این راستا هدف این نیست که هر کس اعم از کرد و ترک و مسیحی با هر رفتار و عملکردی روی کار آید بلکه باید از ظرفیت‌های کارآمد، متعهد،انقلابی، کاربلد، مسلط بر کار و مسئولیت‌پذیر از تمامی نقاط استان اعم از شمال و جنوب آن استفاده شود.

وی تصریح کرد: همانگونه که خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است، استفاده از ظرفیت‌ها، ایده‌ها، تفکرات و شناخت ظرفیت‌ها، می‌تواند انسان را به قله‌های رفیع سعادت و پیشرفت برساند و بالندگی را برای استان و کشور به ارمغان آورد.

ماموستا کلشی‌نژاد بیان کرد: یکی از مسائلی که برای ایجاد وفاق ملی لازم است مسئله «پایش» است یعنی نیاز است که پایشی انجام گیرد تا کارها به صورت قانونمند انجام شود به گونه‌ای که مردم بتوانند برای سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی و دامداری و هنری و تمامی مسائل دسترسی داشته باشند.

آسیب‌های وفاق ملی و همبستگی اجتماعی

وی با اشاره به آسیب‌های وفاق ملی و همبستگی اجتماعی اظهار داشت: متاسفانه سیستم بروکراسی استان یا کشور در برخی موارد ملال‌آور بوده و همین خود سبب بیزاری مردم می‌شود چون باید کوچه پس‌کوچه‌های اداری را طی کند تا بتواند اقدامی انجام دهند و همین سبب گلایه‌مندی‌ها می‌شود.

مشاور استاندار آذربایجان‌غربی در امور اقوام، ادیان و مذاهب و امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: بر این اساس، استاندار آذربایجان‌غربی و مسئولان مربوطه باید در این باره فکری بیاندیشند تا این وفاق محقق شود چون مشکل در برخی موارد «احساس تبعیض» و نه خود تبعیض است چون کسانی هستند که برای استفاده از ظرفیت مذهبی یا اقتصادی پای کار می‌آیند اما متاسفانه به اندازه‌ای وی را اسیر بروکراسی اداری می‌کنند که گمان می‌کند برای او مانع‌تراشی می‌کنند تا این کار انجام نشده و یا به دیگران محول شود.

وی خاطرنشان کرد: پس این احساس تبعیض در بین آحاد جامعه، فارغ از تمامی مرزبندی‌های قومی، قبیله‌ای و مذهبی می‌تواند سبب ایجاد اختلاف شود بنابراین برای ایجاد وفاق ملی لازم است که دقت، کاربلدی، تعهدر، پای کار بودن و در کنار یکدیگر قرار گرفتن تمامی ظرفیت‌ها از ترک و کرد و مسیحی و تمامی اقشار صورت گیرد.

گفت‌و‌گو از نصیبه نیک‌زاد قوشچی

انتهای پیام/