شناسهٔ خبر: 70762824 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

یدیعوت آحارونوت: 90درصد شکاف‌ها و اختلافات برای توافق آتش‌بس در غزه رفع شده است

صاحب‌خبر -

شفقنا-روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» به نقل منابع مطلع گزارش داد که عملاً ۹۰ درصد از شکاف‌های موجود در توافق تبادل اسرا رفع شده است.

به گزارش شفقنا، یدیعوت آحارونوت افزود: اختلافات اکنون مربوط به نحوه انتقال از مرحله نخست توافق به مرحله دوم و تضمین‌های حقوقی است.

این رسانه اسرائیلی به نقل از منابع آگاه تصریح کرد: میان دو طرف درخصوص ماهیت و شکل حقوقی توافق اختلاف وجود دارد و هر طرف بر آزادی عمل خاص خود اصرار دارد.

وب‌سایت خبری واللا‌ هم به نقل از یک مسئول اسرائیلی خبر داد که فرستاده ترامپ به وزیر امور خارجه قطر گفته است که ترامپ خواهان مشاهده توافق میان اسرائیل و غزه طی چند روز آتی است.

یدیعوت آحارونوت همچنین در ادامه به نقل از مسئولان دفتر نتانیاهو خبر داد که رایزنی‌ها در اسرائیل از صبح امروز با حضور نخست‌وزیر این رژیم درباره توافق احتمالی در جریان است.

یدیعوت آحارونوت تصریح کرد که این رایزنی‌ها پس از آن آغاز شد که در مذاکرات با حماس پیشرفت‌هایی به دست آمد و در نتیجه آن احتمال دارد رئیس موساد برای نهایی کردن توافق راهی قطر شود.

در همین رابطه، روزنامه قطری «العربی الجدید» هم به نقل از یکی از رهبران حماس نوشت: همه اکنون منتظر فرستاده ترامپ به دوحه هستند تا موافقت خود را با آخرین اصلاحات توافق تحویل دهد.

وی افزود: توافق پیشنهادی دربردارنده عقب‌نشنیی کامل از محور صلاح الدین (فیلادلفیا) همزمان با آخرین روز توافق است.

این رهبر حماس تاکید کرد: «بر اساس توافق، در مرحله نخست، نیروهای اسرائیلی به صورت جزئی از غزه عقب‌نشینی می‌کنند و در مرحله دوم برخی نقاط نظارت ارتش اسرائیل باقی می‌ماند و در روز پایانی مرحله سوم، اسرائیل به طور کامل از غزه عقب‌نشینی می‌کند.»