به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی در شورای امربه معروف ونهی از منکر استان با بیان اینکه استان خراسان جنوبی پیشگام در حوزه رعایت مسائل دینی و اخلاقی و حتی در حوزه مسائل عفاف و حجاب است که ریشه در تدین و بزرگواری مردم این دیار دارد اظهار داشت: هر کسی ابتدا باید امر به معروف را از خود و خانوادهاش شروع کند و این نیازمند عزم و کار دلی است.
وی افزود: توسعه گردشگری در استان حتماً باید همراه با پیوست فرهنگی باشد و مدیران باید درباره صدور مجوز برای مجموعههای گردشگری توجیه شوند تا اصولی قانون توسط شرکتها و تورهای گردشگری رعایت شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: اقدام بسیار خوبی که در طی ایام ماه رجب شاهد آن هستیم فریضه امر به معروف «اعتکاف» است که امسال معتکفین بیش از 21 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر برای شرکت در این مراسم معنوی استقبال کردند.
هاشمی افزود: تاکنون بیش از 15 هزار نفر برای شرکت در اعتکاف رجبیه در استان ثبتنام کردهاند که نشان میدهد جوانان و جامعه ما رویکرد قرآنی و دینی دارند که این خود بالاترین معروف است که مانع رشد بسیاری از منکرات خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه افرادی که از این فضای معنوی بهره لازم را ببرند خودش نوعی تبلیغ دین و آموزههای قرآنی است، بیان کرد: 316 مسجد در نقاط مختلف استان خراسان جنوبی برای پذیرایی از معتکفان در ایام رجب آماده شده است.
هاشمی، با بیان اینکه اگر موارد اندکی از عدم رعایت حجاب هم در سطح استان مشاهده میشود باید با استفاده از برنامههای ایجابی مدیریت کرد، افزود: همه ما مکلف به این هستیم و سیاستهای نظام و تأکیدات رهبر معظم انقلاب این است که باید آموزههای دینی را پررنگتر اجرا کنیم.
وی عنوان کرد: کارمندان دستگاههای اجرایی چون نماد حاکمیت هستند باید در حوزه اداری و هم در سطح جامعه مسائل امر به معروف و نهی از منکر را رعایت کنند و پیگیر این موضوع خواهیم بود.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: اهمیت مسئله امر به معروف و نهی از منکر به عنوان سالمسازی و سالم نگهداری جامعه بر هیچ کسی پوشیده نیست چون جامعه در هر شأنی اگر از دورن فاسد شود هر چه دارد از دست میدهد اگر این مسئله در شرایطی باشد که امور عادی بگذرد و انحراف و فساد جنبه شخصی داشته باشد، هیچ خدمتی بالاتر از ارشاد و هدایت فرد نیست.
تبعات بیتوجهی به امر به معروف و نهی از منکر
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه شرایط امروز به صورت عادی و مشکل شخصی نیست که با یک فرد روبرو باشیم و از جهت دلسوزی، مانند والدین برای فرزند خود نسبت به فرد جامعه دلسوزی کند بلکه مسئله امروز تهاجم فرهنگی دشمنی است که هیچ الزامی و پایبندی به قانونی ندارد اظهار داشت: هدایت یک انسان بهتر از گذر روزگار بر همه جهان است اما امروز، موضوع جنگ فرهنگی مطرح است که به وسیله دشمن انجام میشود.
آیتالله سید علیرضا عبادی افزود: اگر در مسایل امنیتی سهلانگاری شود و دشمن به اسرار جامعه تسلط پیدا کند هزینههای جامعه را بالا میبرد اما تبعات بیتوجهی به امر به معروف و نهی از منکر از مسایل نظامی و امنیتی بیشتر و بدتر است.
وی با بیان اینکه مسئولانی که سمتی قبول میکنند در صورت کوتاهی و قصور و سهلانگاری، هزینه جامعه و بیتالمال را افزایش میدهند که باید پاسخگو باشند، گفت: همه میدانیم اگر در مسایل امنیتی سهلانگاری شود دشمن چه کارها خواهد کرد لذا کوتاهی در موضوعات فرهنگی، از این هم بدتر است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در مباحث فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر تکلیف جهاد و به تعبیر دیگر جهاد یکی از نمودهای امر به معروف است که به وسیله هر نظام و جامعهای انجام میشود. بین هدایت و ارشاد برای اشتباه شخصی و فردی، با جامعه تفاوت است مانند زمان کرونا که اگر مراقبت نبود فراگیر میشد.
وی عنوان کرد: گرایش به مواد مخدر و معتاد شدن، دروغ و صداقت نداشتن، دنبال فحشا و فساد رفتن، بیهدف وانگیزه شدن افراد و … همه تهاجم فرهنگی است اگر در این زمینهها کوتاهی شود مقصر هستیم زیرا مقدمهای برای ایجاد جامعه سست عنصر، سازشکار و بیارزش میشود که به موقع حمله نظامی دشمن ایستادگی نخواهد کرد.
انتهای پیام/254/.
∎