شناسهٔ خبر: 70753455 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

جزئیات آتش‌سوزی در خوابگاه الغدیر دانشگاه صنعتی اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع آتش‌سوزی در خوابگاه الغدیر دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد.

صاحب‌خبر -
جزئیات آتش‌سوزی در خوابگاه الغدیر دانشگاه صنعتی اصفهان
کد خبر: 694366
|
۱۴۰۳/۱۰/۲۲ ۱۰:۴۰:۳۶

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع آتش‌سوزی در خوابگاه الغدیر دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد. 

به گزارش ایسنا، منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: اطفای حریق بامداد امروز شنبه ۲۲ دی در محل دفتر کنار سالن مطالعه خوابگاه۱۲ پسرانه الغدیر دانشگاه صنعتی اصفهان رخ داد. 

وی افزود: حریق ساعت یک بامداد امروز به وقوع پیوست که بلافاصله تیم‌های آتش‌نشانی و اورژانس به محل اعزام و حریق اطفا شد. 

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ادامه داد: دانشجویان مستقر در خوابگاه محل را تخلیه و پس از ایمن‌سازی در خوابگاه مستقر شدند. 

شیشه‌فروش گفت: در اثر این حادثه دو دانشجو به‌علت دودزدگی مصدوم تنفسی و یک دانشجو با جراحت پا مصدوم و به مرکز بهداشتی درمانی دانشگاه منتقل و پس از دریافت خدمات درمانی سرپایی به خوابگاه بازگشتند. 

وی افزود: علت حادثه در دست بررسی است و پس از نهایی شدن اعلام می‌شود.

برچسب‌ها: