به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبههای این هفته نماز جمعه با تاکید بر اینکه چرا مذاکره بدون نتیجه یک تله است، اظهار کرد: در ایران برخی بر فعال کردن مجدد مذاکره در بخشهای مختلف با کشورهای غربی تاکید دارند البته مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند که مذاکره فی نفسه مشکلی ندارد اما مذاکرهای که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باشد نه اینکه مذاکره به معنای خسارت محض.
وی ادامه داد: ایران و کشورهای غربی در بسیاری از مسائل منطقهای و جهانی منافع متضاد دارند و حضور ایران در خاورمیانه، حمایت از گروههای مقاومت با سیاستهای غرب در تضاد است.
مذاکرات با وجود اختلافات عرصهای برای چانهزنی خواد بود
خطیب جمعه شهرستان اصلاندوز با بیان اینکه این اختلافات باعث میشود مذاکره به جای حل مسائل، به عرصهای برای چانهزنی و تنش تبدیل شود، گفت: همچنین دولتهای غربی، بهویژه آمریکا، تحت فشار گروههای لابی و مخالفان ایران قرار دارند. این گروهها، مانند لابیهای نزدیک به اسرائیل، معمولاً تلاش میکنند روند مذاکرات را محدود کنند یا خواستههایی فراتر از توان ایران مطرح کنند که امکان توافق را کاهش میدهد.
حجتالاسلام جعفرزاده با اشاره به اینکه در نهایت حتی اگر مذاکرهای نیز انجام شود و توافقی صورت بگیرد باز غربیها متعهد نخواهند بود، تصریح کرد: برجام نمونهای از توافقی بود که بهرغم تلاشهای زیاد، در نهایت به دلیل خروج آمریکا و بازگشت تحریمها، نتوانست به اهداف اصلی خود دست یابد.
وی اضافه کرد: برای ایران، رویکردی ترکیبی از دیپلماسی فعال، تقویت توان داخلی و تنوعبخشی به روابط بینالمللی میتواند مؤثرتر باشد، ایران در زمینه داخلی میتواند با تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری و همچنین تنوعبخشی در سیاست خارجی بدون وارد شدن به تله مذاکره منافع مردم را محقق کند.
امام جمعه اصلاندورز ضمن گرامی داشت مناسبت سالروز ولادت امیرالمؤمنین و روز پدر خاطرنشان کرد: محبت اللهی که به بیان کتاب نورانی محجت البیضا (ملأ محسن فیض کاشانی): «محبت الله عالیترین هدف همه مقامات و بلندترین قلّه رفیع درجات است؛ تمام مقامات، یا ثمرهای از ثمرات و تابعی از توابع محبت الله است و یا مقدمهای از مقدمات محبت الله که محبت هنگامی که غلبه یابد خواهشهای نفس را ریشهکن میکند و تنعم به غیر محبوب را در دل او باقی نمیگذارد، در این صورت کسی که خدا را دوست بدارد مرتکب گناه نمیشود.
وی همچنین ضمن نکوداشت میلاد امام جواد (ع) گفت: از رسالتهای عظیم رهبران الهی (ع) از حضرت اول الانبیا آدم تا حضرت خاتم الاوصیا (عج) تزکیه و تربیت انسان و جامعه است، تزکیه و تربیت، ۲ مفهوم نزدیک به هم هستند با این تفاوت که بار معنوی مفهوم تزکیه بیشتر است. تربیت، عبارت است از فراهم کردن زمینه برای اینکه استعدادهای یک موجود شکوفا شود و رشد کند.
حجتالاسلام جعفرزاده ادامه داد: اگر میخواهیم رضای الهی را به دست بیاوریم با تأسی به این رهنمود امام جواد (ع) زودتر به مقصد میرسیم: «انسان با داشتن سه خصلت پسندیده میتواند به مقام رضوان و خشنودی الهی برسد، زیاد طلب آمرزش کردن، نرمخویی و مدارا با مردم و زیاد صدقه دادن».
ضرورت افزایش روحیه ورزشی در جامعه
امام جمعه اصلاندوز در بخش دیگر از خطبهها ضمن تاکید بر ضرورت افزایش روحیه ورزشی در جامعه و به خصوص در بین نسل جوان، بیان کرد: جامعهای به سمت تعالی حرکت خواهد کرد که افراد آن جامعه هم از نظر روحی هم از نظر جسمی به سلامتی خود اهمیت بدهد جامعهای که به ورزش و سلامتی اهمیت ندهد طبیعی است که آینده مناسبی پیش رو ندارد.
وی خاطرنشان کرد: خدا را بسیار شکر میکنیم که شهرستان اصلاندوز از جهت ورزش و خصوصاً جوانان راغب به فعالیتهای ورزشی ظرفیتهای خوبی دارد به طوری که این شهرستان نزدیک ۱۰۰۰ نفر ورزشکار سازمان یافته دارد و امسال ۱۵ مقام کشوری و استانی توسط فرزندان این شهرستان به دست آمده است و از لحاظ ورزشکار سازمان یافته بعد از چهار شهرستان قرار گرفته است.
حجتالاسلام جعفرزاده گفت: ظرفیتهای بالقوه ورزشی در شهرستان اصلاندوز در حد مطلوب است اما این ظرفیتهای ورزشی که میتوانند آینده دار بوده و حتی نام ایران را بر بلندای افتخار برسانند، برای بالفعل شدن نیازمند امکانات و مساعدت و توجه مسئولین است.
وی خاطرنشان کرد: امکانات ورزشی در این شهرستان علی رغم دارا بودن مقدار قابل توجهی از ورزشکاران مستعد و سازمان یافته در حد صفر بوده و این برای ما یک سرخوردگی محسوب میشود و من شرمنده فرزندان در اصلاندوز هستم!
خطیب جمعه شهرستان اصلاندوز در پایان با انتقاد از شیوه توزیع امکانات ورزشی و نحوه مدیریت هیئتهای ورزشی در استان گفت: امکانات و منابع ورزشی باید به صورت عادلانه در شهرستانهای استان توزیع شود و همچنین برای تقویت استعدادها و هدایت آنها به مسیرهای قهرمانی و مدال آوری، ضرورت دارد که هیأتهای ورزشی توسط خود ورزشکاران که متخصص این زمینه هستند و طبعاً تجربه و دانش لازم و کافی را دارند، تولیت شود.
حجتالاسلام جعفرزاده با بیان اینکه هیئتهای ورزشی نباید حیاط خلوت سیاسیون باشد، ادامه داد: متأسفانه ورزشکاران ما در این زمینه گلایه مند هستند و این گلهمندی هم منطقی به نظر میرسد ورزش محل سیاسی کاری نیست و آمیختن نگاه سیاسی به ورزش یک آفت بزرگ است که انتظار داریم متولیان نسبت به این موضوع دقت کافی داشته باشند و میدانهای ورزشی را به محلهای یاس ورزشکاران تبدیل نکنند.